Yapi Vol.1

Χώρος:Βυρσοδεψείο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Ορφέως 174
Τηλέφωνο:2103453203
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 01.06.2013
έως Δευτέρα 10.06.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10 ευρώ απλό εισιτήριο 15 ευρώ ενιαίο εισιτήριο και για τις δύο παραστάσεις(Vol.1 & Vol.2) 3 ευρώ εισιτήριο για ανέργους και ατέλειες 
Ακολουθώντας τα αποτυπώματα των μελών της Ομάδας 7, από τον σταθμό του μετρό στον Ελαιώνα μέχρι το Βυρσοδεψείο, θα παρακολουθήσετε ένα πρωτοποριακό project με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων performers.



Από 1 έως 10 Ιουνίου το Yapi Vol.1, γίνεται ο τόπος συνάντησης πολλών ανθρώπων, σε μια διαδρομή με πολλές στάσεις, καταλήγοντας στη δύση του ήλιου.

«Υapi: ημιτελής κατασκευή που προκαλεί μια αμήχανη χωρική κατάσταση, η οποία ενισχύεται από την διαρκή και πολύτροπη καθημερινή χρήση του»

Ο χώρος, ο χρόνος και ο άνθρωπος. Ο ένας που εντός του φέρει πολλά παράλληλα και αντιθετικά σύμπαντα. Η εθνική ταυτότητα, η κληρονομιά, το πολιτιστικό αποτύπωμα, η μοναδικότητα της προσωπικότητας. Το γιαπί, οι αναβολές, οι ανοικοδομήσεις, οι εκκρεμότητες, ο κύκλος της ζωής και ολόγυρα πατρίδα. Το φως που φεύγει και το φως που έρχεται.

Συντελεστές:

Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Βίκυ Μαστρογιάννη
Σύμβουλος Δραματουργίας και Επινόησης : Άννα Τσίχλη
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ξένια Καλαντζή, Μαρία Παπαδοπούλου
Σχεδιασμός Φωτισμού-Φωτογραφία-Βίντεο: Γιώργος Ζαφειρίου
Eπιμέλεια Κίνησης: Ζωή Σαρίδου
Κοστούμια: Μικέλα Τσόντζου
Πρωτότυπη Μουσική: Παναγιώτης Γεωργοκώστας
Ηθοποιοί:
Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Γιώργος Ανδράκης, Έλενα Γεωργίου, Νίκος Γεωργίου, Σπύρος Δέτσικας, Βάσω Καμαράτου, Σοφία Λιάκου, Μαίρη Λούση,
Γεράσιμος Παύλου, Άννα Παπαδάκη, Βαγγέλης Παπαδάκης, Μαρία Πίγκου, Δημήτρης Πρωτογεράκης, Γιάννης Τζέμης
Κάντε Like το psixagogia.gr

Βυρσοδεψείο - Δείτε επίσης