Η Πόλη μου: Επιλέξτε Πόλη 
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Απορρήτου & πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης

Προϋποθέσεις και Πληροφορίες

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα/εφαρμογή psixagogia.gr που αποτελεί μια online πλατφόρμας μέσω της οποίας επιλέγονται, προβάλονται και προωθούνται παροχές και υπηρεσίες εστιατορίων με γνώμονα το καλύτερο φαγητό της Ελλάδος, ανά κατηγορία, περιφέρεια νομό και πόλη. Ο επισκέπτης ή χρήστης των ιστοσελίδων/εφαρμογών και υπηρεσιών της online πλατφόρμας psixagogia.gr, υπόκειται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό τόπο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτόν.

Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε ή άλλως να τροποποιούμε στο μέλλον τους πιο κάτω όρους, καθώς και τα κριτήρια επιλογής συμετοχής, προβολής, προώθησης και καταχώρησης εστιατορίων με προυποθέσεις συναλλαγών με η χωρίς κόστος ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις. Η εξακολούθηση της, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, επίσκεψης/χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας/εφαρμογής και των υπηρεσιών της μετά από κάθε τέτοια αλλαγή, συνεπάγεται την αποδοχή των όποιων αναθεωρημένων ή τροποποιημένων όρων.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης των όποιων αναθεωρημένων ή τροποποιημένων όρων θα αναφέρεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή της. Παρακαλείστε να ελέγχετε την εν λόγω σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε για την πλέον πρόσφατη έκδοση των όποιων αναθεωρημένων ή τροποποιημένων όρων. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσετε την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Πρόσβαση στην online πλατφόρμα psixagogia.gr

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει να αναστείλει ή και να διακόψει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος του δικτυακού του τόπου, να αλλάξει, βελτιώσει ή αναβαθμίσει αυτήν χωρίς καμία ειδοποίηση.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr επίσης δεν είναι σε θέση να παρέχει εγγυήσεις όσον αφορά την παντελή απουσία ιών ή άλλων επιβλαβών προγραμμάτων.

Περιορισμός Ευθύνης

Παρά την ιδιαίτερη και συνεχή βαρύτητα που έχει δωθεί στην όσο καλύτερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων μας, η online πλατφόρμα psixagogia.gr δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στη ιστοσελίδα καθώς και αν οι απεικονίσεις και περιγραφές των προϊόντων είναι ακριβείς και πλήρεις.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από την χρήση της ιστοσελίδας.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr είναι πιθανόν να έχει συνδέσμους με άλλα web sites, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνη για την εξέταση ή αξιολόγηση, το περιεχόμενο ή την ποιότητα των παραπάνω sites. Ο κίνδυνος ή η ζημιά που μπορεί να προκληθεί μετά από την συνδεσή σας με αυτά τα sites βαρύνει εσάς και έχετε εξ ολοκλήρου την αποκλειστηκή ευθύνη. Η online πλατφόρμα psixagogia.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων/εφαρμογών και υπηρεσιών της online πλατφόρμας psixagogia.gr , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, κειμένων, φωτογραφιών, video, παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της online πλατφόρμας psixagogia.gr και / ή των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την online πλατφόρμα psixagogia.gr και τις υπηρεσίες της, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της online πλατφόρμας psixagogia.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην παρούσα Ιστοσελίδα/Εφαρμογή δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Για τους λόγους αυτούς απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, καταφόρτωση (downloading), μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδα/Εφαρμογή με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της online πλατφόρμας psixagogia.gr ή οπoιουδήποτε άλλου νόμιμου Δικαιούχου των ανωτέρω δικαιωμάτων.

Δήλωση περί απορρήτου & πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και επιδιώκουμε την ασφαλή διαμόρφωση των υπηρεσιών μας. Δεσμευόμαστε να τηρούμε τις νόμιμες διατάξεις περί προστασίας των δεδομένων. Η παρούσα δήλωση περί απορρήτου και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει ποια δεδομένα σας θα καταγράφουμε και πως θα τα προστατεύουμε.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από την online πλατφόρμα psixagogia.gr διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Μπορείτε να μην δώσετε καμία προσωπική πληροφορία αν απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προβείτε σε αξιολόγηση, προβολή, προώθηση καταχώρηση εστιατορίου σας, δημιουργία παραγωγής Βίντεο ή κάποιας άλλης υπηρεσίας μας, με η χωρίς κόστος θα πρέπει να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία: το προσωπικό σας email, όνομα χρήστη, επώνυμο χρήστη, κωδικό χρήστη, την πλήρη διεύθυνση σας, ένα σταθερό τηλέφωνο(προαιρετικά) ή αριθμό κινητού, αριθμό Φαξ (προαιρετικά) και επάγγελμα. Η online πλατφόρμα psixagogia.gr δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ο κάθε πελάτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα στοιχεία του, να τσεκάρει την ορθότητα τους καθώς και να διαγράψει το προσωπικό του αρχείο. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων η online πλατφόρμα psixagogia.gr έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την online πλατφόρμα psixagogia.gr.

Πολιτική Απορρήτου

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr και οι ιστοσελίδες της σέβονται το ιδιωτικό σας απόρρητο. Η παρούσα Δήλωση σας ενημερώνει σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουμε για την προστασία του απορρήτου και για τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών σχετικά με εσάς και την online δραστηριότητά σας και για τον τρόπο χρήσης τους.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr συμμορφώνεται με το πλαίσιο σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Οι κανόνες μας διασφαλίζουν την κατάλληλη προστασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά την επεξεργασία τους από εμάς και τους συνεργάτες μας.

1. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr συλλέγει, εξάγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να σας εξυπηρετεί καλύτερα και να εξατομικεύει την εμπειρία και την αλληλεπίδρασή σας με την online πλατφόρμα psixagogia.gr. Αυτή η συλλογή γίνεται κατόπιν κατάλληλης ειδοποίησης και εξασφάλισης της δικής σας συναίνεσης και με τις απαραίτητες διαδικασίες των αρχών προστασίας δεδομένων, όπου απαιτείται.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr ενδέχεται να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από εσάς η και από άλλους για την ολοκλήρωση διαφόρων συναλλαγών, όπως:

  • συμμετοχές σε forum & sites με κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης συμμετοχής, με σκοπό τον έλεγχο συνολικών διαδικασιών από κρητικές και προσωπικούς ελέγχους, με στόχο την υψηλότερη συνολική βαθμολογία με γνώμονα το καλύτερο φαγητό της Ελλάδος, ανά κατηγορία, περιφέρεια νομό και πόλη.
  • δημιουργία προφίλ και επαλήθευση χρήστη
  • αιτήματα για πληροφορίες
  • αιτήματα για αξιολόγησης – ελέγχους - κρητικές πελατών
  • παραγγελίες προϊόντων ή υπηρεσιών, ενεργοποιήσεις και εγγραφές
  • συνδρομές σε υπηρεσίες μάρκετινγκ ή υποστήριξης
  • συμμετοχές σε διαγωνισμούς ή έρευνες
  • αιτήσεις άμεσης πίστωσης
  • αιτήσεις πρόσληψης

Στους τύπους προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε ενδέχεται να περιλαμβάνονται:

Στοιχεία επικοινωνίας, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Οικονομικά στοιχεία, όπως ο αριθμός της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή άλλες πληροφορίες τιμολόγησης

Αριθμός ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος

Άλλες μοναδικές πληροφορίες, όπως αναγνωριστικά χρήστη και κωδικοί πρόσβασης, προτιμήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες, προτιμήσεις επικοινωνίας, εκπαιδευτικό και εργασιακό υπόβαθρο και δεδομένα σχετικά με το ενδιαφέρον σας για απασχόληση

Σε μερικές περιπτώσεις, ενδέχεται να παρέχονται στην online πλατφόρμα psixagogia.gr τα εταιρικά στοιχεία επικοινωνίας σας από μια καθορισμένη οντότητα εντός της επιχείρησής ή της εταιρείας σας (όπως ένα μέλος του τμήματος IT)

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα πληροφόρησης φίλων ή παρόμοιο πρόγραμμα που βρίσκεται στην τοποθεσία μας, θα σας ζητήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου σας, τα στοιχεία του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον αριθμό τηλεφώνου του ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστείλουμε στο φίλο σας μια πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Εάν δημοσιεύετε, σχολιάζετε, εκφράζετε ενδιαφέρον ή παράπονα ή μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο σε οποιοδήποτε δημόσιο φόρουμ σε μια τοποθεσία της online πλατφόρμα psixagogia.gr , κοινωνικό δίκτυο, ιστολόγιο ή άλλο φόρουμ τέτοιου είδους, πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε ενδέχεται να αναγνωστεί, θεαθεί, συλλεχθεί ή χρησιμοποιηθεί από άλλους χρήστες αυτών των φόρουμ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μαζί σας, την αποστολή μηνυμάτων ή για σκοπούς που δεν ελέγχονται ούτε από εσάς ούτε από την online πλατφόρμα psixagogia.gr . Η online πλατφόρμα psixagogia.gr δεν φέρει ευθύνη για τις προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να υποβάλλετε σε τέτοια φόρουμ.

Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε, η online πλατφόρμα psixagogia.gr ενδέχεται επίσης να συλλέξει πληροφορίες κατά την επίσκεψή σας σε μια τοποθεσία Web της online πλατφόρμας psixagogia.gr , σε μια εφαρμογή που παρέχεται μέσω Web ή σε μια τοποθεσία Web που "υποστηρίζεται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της online πλατφόρμα psixagogia.gr , μέσω των εργαλείων αυτόματης συλλογής δεδομένων, που περιλαμβάνουν προειδοποιητικά σήματα Web, cookie και ενσωματωμένες συνδέσεις Web. Αυτά τα εργαλεία συλλέγουν συγκεκριμένες πληροφορίες κίνησης που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε μια τοποθεσία Web, όπως τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, τους χρόνους πρόσβασης και τη διεύθυνση της τοποθεσίας Web από όπου μεταβήκατε. Ενδέχεται να συλλέξουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, τη συμπεριφορά μεταβίβασής σας μέσω συνδέσεων (δηλαδή, τις σελίδες που βλέπετε, τις συνδέσεις που ακολουθείτε και άλλες ενέργειες που κάνετε σε σχέση με τις τοποθεσίες Web της online πλατφόρμας psixagogia.gr ή τις υποστηριζόμενες τοποθεσίες Web), καθώς και πληροφορίες προϊόντων. Η online πλατφόρμα psixagogia.gr ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων για συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δελτία επικοινωνίας που αποστέλλει και επομένως ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία όταν ανοίγετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάνετε κλικ σε σύνδεση που περιέχεται σε αυτό. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την ενότητα Πώς η online πλατφόρμα psixagogia.gr χρησιμοποιεί τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων.

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr συλλέγει επίσης πληροφορίες από πηγές που είναι διαθέσιμες δημοσίως ή στο εμπόριο και θεωρούνται αξιόπιστες. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και δημογραφικά δεδομένα/δεδομένα προφίλ. Οι πληροφορίες που συλλέγει η online πλατφόρμα psixagogia.gr από τις δημόσιες ή εμπορικές πηγές της ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν μαζί με τις πληροφορίες που συλλέγει όταν επισκέπτεστε τις τοποθεσίες της στο Web. Για παράδειγμα, η online πλατφόρμα psixagogia.gr ενδέχεται να συγκρίνει τις γεωγραφικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν από εμπορικές πηγές με τη διεύθυνση IP που συνέλεξαν τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων για να βρεθεί η γεωγραφική σας περιοχή.

2. Συνδέσεις σε τοποθεσίες Web που δεν ανήκουν στην online πλατφόρμα psixagogia.gr

Ενδέχεται να παρέχουμε δυνατότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες στα κοινωνικά σας δίκτυα και να αλληλεπιδράτε με την online πλατφόρμα psixagogia.gr σε διάφορες τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η χρήση αυτών των δυνατοτήτων ενδέχεται να οδηγήσει στη συλλογή ή την κοινή χρήση πληροφοριών σχετικά με εσάς, ανάλογα με τη δυνατότητα. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τις πολιτικές και τις ρυθμίσεις απορρήτου στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες αλληλεπιδράτε, ώστε να είστε βέβαιοι ότι κατανοείτε ποιες πληροφορίες ενδέχεται να συλλεχθούν, να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν από αυτές τις τοποθεσίες.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την online πλατφόρμα psixagogia.gr τη βοηθούν να κατανοήσει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και να σας προσφέρει μια συνεπή και εξατομικευμένη εμπειρία. Για παράδειγμα, η online πλατφόρμα psixagogia.gr ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τους εξής σκοπούς:

  • για να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση μιας συναλλαγής
  • για να αποτρέψει και να εντοπίσει απειλές για την ασφάλεια, απάτες ή άλλη κακόβουλη δραστηριότητα
  • για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες
  • για να παρέχει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης
  • για να σας ελέγχει, αξιολογεί και βαθμολογεί για την συνολική απόδοση σας με γνώμονα το καλύτερο φαγητό
  • για να σας ενημερώσει σχετικά με νέες υπηρεσίες και οφέλη
  • για να παρέχει εξατομικευμένες προσφορές προώθησης
  • για να επιλέξει το περιεχόμενο που θα σας αποστείλει
  • για να εξατομικεύσει ορισμένες τοποθεσίες της στο Web
  • για τον υπολογισμό της απόδοσης πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, διαφημίσεων και τοποθεσιών Web που "υποστηρίζονται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της online πλατφόρμα psixagogia.gr
  • για να σας δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς και έρευνες
  • για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες της

Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο για την επεξεργασία πληρωμών και την πρόληψη απάτης. Οι πληροφορίες μισθού, αριθμού ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος και άλλες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό από τους παρόχους οικονομικών υπηρεσιών ή την online πλατφόρμα psixagogia.gr και δεν θα διατηρηθούν περισσότερο από όσο χρειάζεται για τη παροχή των υπηρεσιών, εκτός εάν ζητήσετε εσείς να διατηρήσουμε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας για μελλοντικές αγορές.

4. Σε ποιους κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας

Η online πλατφόρμα psixagogia.gr δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή μίσθωση των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, με εξαίρεση των όσων περιγράφονται στην παρούσα δήλωση. Η online πλατφόρμα psixagogia.gr ενδέχεται να μοιράζεται τις προσωπικές πληροφορίες και να διατηρεί σχέσεις με παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές για τη διάθεση ολοκληρωμένων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων στους πελάτες της και για να την επικουρούν σε πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Σε αυτούς τους παρόχους και προμηθευτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, εταιρείες επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, πάροχοι υποστήριξης πελατών κ.α.

Επικοινωνία

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το psixagogia.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο info@psixagogia.gr.

Ημερομηνία Ενημέρωσης: 08/12/2017