Silver R.I.S.C.

Χώρος:Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλέφωνο:2109315600
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 24.02.2024
έως Σάββατο 24.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  15€  

Οι Silver R.I.S.C στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00

Οι Αθηναίοι Silver R.I.S.C επιστρέφουν στη σκηνή με αφορμή την δυναμική έκδοση του νέου τους άλμπουμ “Knot Over” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από την No Remorse Records. Οι διεθνείς κριτικές που το ακολουθούν δίνουν ιδιαίτερη χροιά στο επικείμενο Live. Η ικανότητα τους και η μακροχρόνια εμπειρία τους υπόσχονται μια συναρπαστική hard rock μελωδική βραδιά.

Ένα ιστορικό σχήμα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και θεωρούνται μια από τις πιο εμβληματικές και επιδραστικές μπάντες με συναρπαστικό ήχο και παίξιμο τόσο στο στούντιο όσο και ζωντανά. Ώριμοι και ατμοσφαιρικοί ανεβαίνουν στη σκηνή του Γυάλινου Upstage να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά καθώς και κομμάτια από το παρελθόν. Εξαιρετικά άμεσοι, με λυρισμό στον ήχο και τον στίχο τους, με ένταση και φαντασία, με δέσιμο και δεξιοτεχνία είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα ακουστικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Special Guests οι IMPACT FACTOR που ανοίγουν τη βραδιά με ένα party επί σκηνής με διασκευές τραγουδιών γραμμένα και εμπνευσμένα από το μελωδικό Hard Rock των 80’s. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Δείτε επίσης