ΤΗΕRION

ΠόληΕναρξηΛήξηΧώροςΔιεύθυνσηΤηλέφωνο 
Θεσσαλονίκη20/10/201220/10/2012Principal Club Theater17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Νέο Ρύσιο2310428088 
Αθήνα21/10/201221/10/2012Gagarin 205Λιοσίων 2052155400888 
Τιμή 25 ευρώ (προπώληση) - 28 ευρώ (ταμείο) 
Mετά από 25 χρόνια περιπετειώδους και συγκλονιστικής πορείας οι Therion μπαίνουν στον πάγο. Αυτή θα είναι και η τελευταία τους περιοδεία καθώς θα ακολουθήσει μια μεγάλη περίοδος σιωπής.



Το Θηρίον βρυχάται !!!!!!!!! Αλλά δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου...

Σπεύσατε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για τις συναυλίες των THERION σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, η περιοδεία αυτή θα είναι η τελευταία των THERION για πολλά χρόνια!!!

Μαζί τους οι Elyose και οι Αntalgia

Μετά από 25 χρόνια πορείας, το συγκρότημα των Therion έχει αποφασίσει να βάλει πλώρη για ένα νέο ταξίδι. Το βασικό ιδρυτικό μέλος των Therion, ο Christofer Johnson ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξουν τακτικές κυκλοφορίες άλμπουμ και περιοδείες για αρκετά χρόνια. Το συγκρότημα θα εμφανίζεται σε φεστιβάλ ανά διαστήματα, αλλά πέρα από αυτές τις εμφανίσεις, θα επικεντρωθούν σε διαφορετικές δραστηριότητες.

Η πρώτη δραστηριότητα είναι ένα καλλιτεχνικό έργο για τον εορτασμό της 25ης επετείου του συγκροτήματος και περιλαμβάνει την κυκλοφορία ενός CD με τίτλο "Les Fleurs Du Mal", το οποίο θα πωλείται στις συναυλίες της Flowers of Evil περιοδείας του συγκροτήματος στην Ευρώπη. Το άλμπουμ θα διατεθεί ύστερα σε καταστήματα πώλησης δίσκων. Αυτήν την στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του άλμπουμ καθώς, μέχρι την πρώτη συναυλία, δεν θα σταλούν προωθητικά αντίτυπα στα μέσα ενημέρωσης.

Σε κάθε συναυλία της Flowers of Evil περιοδείας, ο Christofer Johnsson έχει ανακοινώσει ότι θα φωτογραφίζεται με τους φανς, και θα περνά αρκετό χρόνο γνωρίζοντάς τους, γράφοντας αφιερώσεις σε CD's, και μιλώντας με τους παρεβρισκόμενους στις συναυλίες του.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ το συγκρότημα θα δουλέψει πάνω σε μία rock όπερα, ένα τεράστιο έργο που θα χρειαστεί πολλά χρόνια ώσπου να ολοκληρωθεί.
Κάντε Like το psixagogia.gr

Principal Club Theater - Δείτε επίσης

 

Gagarin 205 - Δείτε επίσης