Shakeeb Abu Hamdan / Tasos Stamou

Χώρος:Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Κύπρου 91Α & Σικίνου, Κυψέλη
Τηλέφωνο:2130040496
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 09.10.2023
έως Δευτέρα 09.10.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Δύο σόλο σετ πειραματικού ηλεκτρονικού ήχου και μια αυτοσχεδιαστική σύμπραξη, από τους Shakeeb Abu Hamdan και Τάσο Στάμου.

Ο Skakeeb Abu Hamdan είναι καλλιτέχνης και μουσικός που ζει μεταξύ Λιβάνου και Γαλλίας. Χρησιμοποιεί τύμπανα, συλλεγμένα μέταλλα, καμπάνες και κύμβαλα τα οποία ενισχύει με επιφανειακούς μετατροπείς, μικρόφωνα, εφέ τονισμού και διαμόρφωσης και με διάφορα άλλα lo-tech electronics.

www.shakeebabuhamdan.com

Ο Τάσος Στάμου έχει ένα εκλεκτικό σώμα ηχογραφημένης δουλειάς, που κυκλοφόρησε από μουσικές εταιρίες όπως οι Discrepant, Moving Furniture, Lal Lal Lal Lal, Linear Obsessional Recordings, Orila, Triple Bath, Kukuruku Recordings, Absurd, Coherent States. Έχει εμφανιστεί σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε φεστιβάλ και χώρους για καινοτόμο ήχο (Incubate Festival, Cafe OTO, Supernormal Festival, BENT Festival, Cave 12 κ.ά). Στη μουσική του πορεία που ξεπερνάει μια δεκαετία ενεργής δράσης, έχει συνεργαστεί με πλήθος αυτοσχεδιαστών και ηχητικών πειραματιστών (Σαβίνα Γιαννάτου, Steve Beresford, Anna Homler, Adam Bohman, Sharon Gal, Mike Cooper, Andrea Parkins, κ.α). Αν και η μουσική του εμπνέεται από διαφορετικά σύγχρονα και παραδοσιακά είδη (ελεύθερη αυτοσχεδιαστική μουσική, musique concrète, noise & drone, λαϊκή και τελετουργική μουσική), η κύρια επιρροή του είναι οι προσωπικές εμπειρίες και τα ηχητικά περιβάλλοντα.

www.tasosstamou.com

Artwork by Skakeeb Abu Hamdan.




 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων - Δείτε επίσης