Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»: Γνωριμία με την Αριάδνη και το Μινώταυρο

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 31.08.2023
έως Πέμπτη 31.08.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   

Τα δύο ρολόγια που μετρούν αντίστροφα μέχρι την έναρξη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» καταγράφουν τις τελευταίες μέρες πριν από την εκκίνηση της μεγάλης αθλητικής γιορτής, που θα φιλοξενηθεί στους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου.

Λίγο πριν φτάσουμε στην D-Day της… απόβασης των περισσότερων από 1.000 αθλητών από 26 χώρες της Μεσογείου στο νησί της Κρήτης, η Οργανωτική Επιτροπή φέρνει τους Αγώνες κοντά στον κόσμο με μια μοναδική εκδήλωση στην πόλη του Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Ίδης, όπου είναι τοποθετημένο το δεύτερο ρολόι αντίστροφης μέτρησης που συναντούν οι επισκέπτες – μετά το πρώτο στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης -, θα σας περιμένουν οι μασκότ της διοργάνωσης, Αριάδνη και Μινώταυρος, για να παρελάσουμε όλοι μαζί στο κέντρο του Ηρακλείου και να αρχίσουμε να μπαίνουμε από τώρα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μαζί μας θα βρίσκονται τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, και των ομοσπονδιών των 13 αθλημάτων, προπονητές και αθλητές που θα μεταφέρουν το αγωνιστικό ιδεώδες και την χαρά του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση θα «ντύσουν» μουσικά οι Τροβαδούροι του Ήλιου.

Παράλληλα, στον πεζόδρομο της Ίδης θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής εθελοντών για όσους συμπολίτες μας θέλουν να ζήσουν από πολύ κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και των ανθρώπων της διοργάνωσης και να συμβάλλουν έτσι στην επιτυχία των Αγώνων, καθώς και στη διάδοση της κρητικής φιλοξενίας.

Να είστε όλοι εκεί!


 
Κάντε Like το psixagogia.gr