Sankara «Magic Inside»

Χώρος:Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλέφωνο:2109315600
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 01.12.2018
έως Πέμπτη 28.02.2019
Έχει Λήξει!
Αθήνα  8€ παιδικό 10€ ενηλίκων 
Δεκέμβριος - Ιανουάριος – Φεβρουάριος κάθε Σάββατο στις 18:30

Είσαι έτοιμος να βουτήξεις στον υπέροχο κόσμο της μαγείας;



O κορυφαίος Illusionist Sankara κι η καταπληκτική ομάδα του σε προσκαλούν στο ολοκαίνουριο show με τίτλο «Magic Inside», στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να σε οδηγήσουν σ' ένα μοναδικό ταξίδι στην χώρα της μαγείας, σε μια διασκεδαστική και συναρπαστική διαδρομή, που μόνο αυτοί γνωρίζουν τόσο καλά τον χάρτη. Ετοιμάσου για ένα νοητικό παιχνίδι όπου αμέτρητες οπτικές παγίδες διαδέχονται η μια την άλλη, όπου η λογική ηττείται και κυριαρχεί το ασύλληπτο.

Ο Sankara μπορεί να συγκρούεται με το αδύνατο, ξέρει τον τρόπο να βγει αλώβητος από δοκιμασίες με σπαθιά και μαχαίρια, από ακρωτηριάσεις, πτώσεις, αναρριχήσεις, παίρνει το ρίσκο έχοντας πλεόνασμα θάρρους, δύναμης και πίστης πως στον κόσμο της μαγείας νικά ο άριστος. Δεν φοβάται να αποδράσει ή να δραπετεύσει , να διακτινίζεται, ούτε να μεταφερθεί στον χρονοχώρο πριν καν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου, πριν προσπαθήσεις να υποψιαστείς την επόμενη κίνησή του, διότι εκείνος έχει μαντέψει ήδη τις σκέψεις σου, έχει ήδη διεισδύσει στα έγκατα του νου σου.

Περιδιαβαίνοντας τα μυστικά μονοπάτια της μαγείας, ο αιφνιδιαστικός Illusionist, με κλειστά τα μάτια, πυροδοτεί τις αισθήσεις σου, σε παρασύρει στα ενδότερα της μαγείας, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια, εκεί όπου ο κίνδυνος γίνεται τόσο θελκτικός, το σώμα ανύπαρκτο κι ο νους βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση: το μεταφυσικό.

Αν πιστεύεις στη μαγεία, ο Sankara και η ομάδα του σε περιμένουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για ένα illusion show που κόβει την ανάσα.
Αν δεν πιστεύεις στη μαγεία, έφτασε η ώρα να διαψευστείς.



 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Δείτε επίσης