Λαμπεντούζα

Χώρος:Θέατρο ΚΥΔΩΝΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Υψηλάντων 12
Τηλέφωνο:2821092395
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 19.02.2016
έως Κυριακή 28.02.2016
Έχει Λήξει!
Χανιά   
H Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ παρουσιάζει μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο θέατρο Κυδωνία στα Χανιά, τις τελευταίες 6 παραστάσεις του έργου «Λαμπεντούζα», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30 το βράδυ και τις Κυριακές απογευματινή στις 7.30.



Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου μετά την προγραμματισμένη παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση ανάμεσα στον σκηνοθέτη της παράστασης Μιχάλη Βιρβιδάκη και τον σκηνοθέτη του κινηματογράφου αλλά και έγκριτο αρθρογράφο στα ευρωπαϊκά θέματα Γιάννη Κουτσομύτη, πάνω σε θέματα που θίγει ο συγγραφέας με το έργο του Λαμπεντούζα. Στη συζήτηση θα μπορεί να συμμετέχει και το κοινό της παράστασης εφ’ όσον το επιθυμεί. Στις 10.50 μμ θα ανοίξουν οι πόρτες του θεάτρου για το κοινό που έχει ήδη δει την παράσταση και θα ήθελε να συμμετέχει στη συζήτηση.

Για τον Γιάννη Κουτσομύτη:
είναι σκηνοθέτης-παραγωγός και αναλυτής για ευρωπαϊκά θέματα. Σπούδασε γερμανικό και ευρωπαϊκό πολιτισμό στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα παραγωγής κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο και έχει τιμηθεί 4 φορές με Τηλεοπτικό Βραβείο ως ΄Παραγωγός της χρονιάς' για τις τηλεοπτικές σειρές 'Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά', 'Η αγάπη άρχισε μια μέρα', 'Τα παιδιά της Νιόβης' και 'Ματωμένα Χώματα'. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως ως αναλυτής και αρθρογράφος για την κρίση της Ευρωζώνης και πρόσφατα για το προσφυγικό ζήτημα. Άρθρα του δημοσιεύονται τακτικά σε ευρωπαϊκά έντυπα όπως η γερμανική εφημερίδα Die Zeit και η πορτογαλική Expresso, ενώ είναι τακτικός συνεργάτης-σχολιαστής των τηλεοπτικών δικτύων France 24, Al Jazeera, όπως και των κρατικών τηλεοπτικών σταθμών της Ολλανδίας και της Τουρκίας.
Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο ΚΥΔΩΝΙΑ - Δείτε επίσης