Η Ευρυδίκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Χώρος:Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλέφωνο:2109315600
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 29.05.2014
έως Πέμπτη 29.05.2014
Έχει Λήξει!
Αθήνα   




στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για την ενίσχυση της W.I.N. Hellas Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Ευρυδίκη και η Swarovski Hellas, με την υποστήριξη του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην παράσταση «Η Edith, ο Elvis και ό,τι αγαπώ... το μπλε ταξίδι» στηρίζοντας το έργο της W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. H μοναδική αυτή μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαΐου και ώρα 21.30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για την ενίσχυση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Για μία μόνο μέρα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά την Ευρυδίκη να ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου σε μια μουσική παράσταση, που σκαλίζει μνήμες και προκαλεί συγκίνηση. Μία θεατρική προσέγγιση στις γειτονιές του κόσμου, κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, παρέα με τα τραγούδια που μεγάλωσε, αγάπησε και πάντα θα θυμάται. Από το Παρίσι στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη, ένα μπλε ταξίδι συντροφιά με ονειροπόλους συνοδοιπόρους και επιστροφή πάντα εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας... στην Ελλάδα.

Σκοπός της W.I.N. HELLAS είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Με μεγάλη χαρά και τιμή, η W.I.N Hellas, οι μόνιμοι υποστηριχτές αλλά και η Project Manager της οργάνωσης Σαμάνθα Αποστολοπούλου, καλούν όσους επιθυμούν να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο, την καταπολέμηση της βίας.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.
Κάντε Like το psixagogia.gr

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Δείτε επίσης