ΜΟΥΡΑΓΙΟ - ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Η 
Ιεράπετρα είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του νομού Λασιθίου, η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και η νοτιότερη της Ελλάδας. Την τελευταία δεκαετία η Ιεράπετρα αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης και πόλο έλξης Ελλήνων, Ρώσων, Ιταλών και Γερμανών τουριστών, εξαιτίας των βραβευμένων παραλιών της.
Σήμερα η πόλη είναι το μοναδικό αστικό κέντρο στη νότια Κρήτη, ενώ αποτελεί σπουδαίο εμπορικό κέντρο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων προς την Ευρώπη και αποτελεί το κύριο οικονομικό και εμπορικό κέντρο του νομού Λασιθίου.
    
Εκτός όμως τις μοναδικές παραλίες και ομορφιές της Ιεράπετρας, θα συναντήσετέ στην οδό Κύρβα, Το Ρακάδικο Μεζεδοπωλείο Μουράγιο, όπου θα σας μαγέψει και θα κλέψει τις εντυπώσεις σας.

Το Ρακάδικο Μεζεδοπωλείο Μουράγιο είναι η καλύτερη επιλογή στην Ιεράπτερα με τον καλύτερο συνδυασμό, καταπληκτικό περιβάλλον και καλό φαγητό, με αγνά ντόπια παραδοσιακά προϊόντα, μεγάλη ποικιλία μεζέδων που καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.
Φιλοσοφία και φιλοδοξία των ιδιοκτητών του Ρακάδικου Μεζεδοπωλείου Μουράγιο, Λεωνίδα Ασπραδάκη και Γιώργο  Χατζηδάκη είναι να σε βάλουν με τις μοναδικές σπεσιαλιτέ και τα απίστευτα μεζεδοδημιουργήματα τους για τα καλά στον κόσμο του καλού φαγητού και των καλοφαγάδων.

Αν λοιπόν και εσείς είστε Καλοφαγάδες,  ταξιδέψτε στις γαστρονομικές προτάσεις του Ρακάδικου Μεζεδοπωλείου Μουράγιου και το ταξίδι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο.