Thessaloniki Hip Hop Festival 2012

Χώρος:Block 33 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:26ης Οκτωβρίου 33
Τηλέφωνο:2310533533
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 15.12.2012
έως Σάββατο 15.12.2012
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  Προπώληση: 20€ - Ταμείο: 25€ 
Το Thessaloniki Hip Hop Festival δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για το σταθερό ραντεβού εδώ και μία δεκαετία για τους απανταχού λάτρεις της Ηip Ηop κουλτούρας. Breakdance, Graffiti, DJing, Beatboxing και φυσικά MCing μοιράζονται σε… άφθονες ποσότητες, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο πλήρη και εντυπωσιακά φεστιβάλ urban κουλτούρας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.



Ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της Hip Hop κουλτούρας κλείνει μια δεκαετία ζωής και μας επιφυλάσσει μια ξεχωριστή Hip Hop εμπειρία, συμπυκνώνοντας σε μια μέρα, την πορεία 10 χρόνων - το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στον πολυχώρο Block 33.

Φέτος, το Thessaloniki Hip Hop Festival, γνωστό στους φίλους του ως THHF, φιλοδοξεί να κλείσει έναν κύκλο γεμάτο με φρέσκες παρουσίες, νέους θεσμούς, πολλή μουσική, χρώματα, πολλές εκπλήξεις και μια ξεχωριστή ανάμνηση για κάθε φανατικό ακόλουθό του.

Ξεχωριστοί εκπρόσωποι της ελληνικής σκηνής, παρέα με ανερχόμενους Ευρωπαίους καλλιτέχνες, τις καθιερωμένες παράλληλες δράσεις, αυτή τη φορά με έναν χαρακτήρα καθαρά εορταστικό, υπόσχονται να σας κάνουν να το θυμάστε για άλλη μια δεκαετία.

Περισσότερες πληροφορίες και discount tickets στο https://www.thhf.gr

Line up

Razastarr + Dj Everlast (Ff.C)
Ευθύμης + Cenobite
Propo'88 & Blabbermouf (Da Shogunz)
Στίχοιμα
Εισβολέας & Eversor
Detro & Billy Slash
Άυλος 542 (Ψυχόδραμα)
Γέλως
Φιλόλογος
Jk One
Λόγος Απειλή
Moriginal Beats
4012 Beats
Stay In Lane (Νeonν & Dogmother)
X-Equipo
Wrongface


Κάντε Like το psixagogia.gr

Block 33 - Δείτε επίσης