Έκθεση "Κρητική Φύση: από την Τέχνη στα Super Foods"

Χώρος:Πλατεία Αγίας Αικατερίνης ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 05.07.2024
έως Κυριακή 14.07.2024
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
 Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης (ΑΣΓΕΚ) διοργανώνει την ετήσια έκθεση των μελών του στο κέντρο του Ηρακλείου. Σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης θα βρίσκονται στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης στον Άγιο Μηνά , 5 -14 Ιουλίου 2024, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Η έκθεση φέτος έχει τίτλο "Κρητική Φύση: από την Τέχνη στα Super Foods". 

Όπως κάθε χρόνο τοπικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους (χειροτεχνία, οικοτεχνία, τρόφιμα, καλλυντικά, ένδυση, τουρισμός, κ.α.). Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσουν έμφαση στην χειροτεχνία που εμπνέεται από την χλωρίδα της Κρήτη, στην οικοτεχνία που παράγει μοναδικά τρόφιμα και γενικότερα στην κρητική διατροφή.

Η έκθεση πλαισιώνεται από καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις - μουσικές και άλλες, με συμμετοχή σχετικών  διευθύνσεων της Περιφέρειας Κρήτης, Αγροδιατροφική Σύμπραξη, κλπ.

Στο τέλος της έκθεσης ο ΑΣΓΕΚ συνδιοργανώνει με το "Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών" (ΕΕΔΕΓΕ) και την Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Σοφία Εφραίμογλου το 3ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο, 13 Ιουλίου, 2024 στο επιμελητήριο Ηρακλείου.
Κάντε Like το psixagogia.gr