Living Room project

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 07.02.2024
έως Τετάρτη 07.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10€ γενική είσοδος 

Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε Τετάρτη

Ο Νικόλας Καραναστάσης καλεί τους φίλους του στο σαλόνι του γιασεμιού στην Πλάκα, για να νιώσουμε «Σαν στο σπίτι μας» κάτω από την σκιά της Ακρόπολης

Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (Μουσική επιμέλεια -Κιθάρα)
Ντίνος Χατζηιορδάνου (Ακορντεόν)
Γιάννης Παπαδόπουλος (Κοντραμπάσο)
Με καλεσμένη την: Πηνελόπη Σεργουνιώτη & secret guest


Living Room project

Η Ευρώπη κι η Αμερική το κάνουν ήδη εδώ και χρόνια: τέχνη σε σπίτια, λίγος κόσμος, εκλεκτό φαγητό και ποτό. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ακόμα κι εκθέσεις που φιλοξενούνται σε ιδιαίτερους χώρους και σπίτια ξεχωριστά.

Το σαλόνι ενός σπιτιού είναι το κέντρο του, εκεί κάθονται οι φίλοι, οι οικογένειες, εκεί συζητάμε, τρώμε, πολλές φορές εκεί κοιμόμαστε,αγκαλιαζόμαστε, ανταλλάσσουμε φιλιά.

Κάπως έτσι, λοιπόν πριν μερικά χρόνια σκέφτηκε ο Νικόλας Καραναστάσης, ο ευαίσθητος τραγουδοποιος, να μας μαζέψει σε ένα υπέροχο σαλόνι, για να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. 9 διαφορετικά σπίτια και art σαλόνια άνοιξαν τις πόρτες τους το προηγούμενο διάστημα,πριν την καραντίνα.

Το living Room project επιστρέφει λοιπόν ξανά μετά από Τρία χρόνια, αυτή την φορά στα διασημότερα σκαλάκια της πλάκας.

Το γιασεμί, ενας από τους ομορφότερους χώρους της πόλης, ανοίγει το σαλόνι του αλλά κ το secret bar του για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του.

Οι οικοδεσπότες μας υποδέχονται μελωδικοί κάθε Τετάρτη και μας κερνάνε σοκολατάκια μαργαρίτα, τσάι γιασεμιού, νέκταρ κι αμβροσία κάτω από το φως της Ακρόπολης.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr