Μια τελεία... Είναι μόνο η αρχή!

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 03.02.2024
έως Σάββατο 24.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Γενική είσοδος: 10 € Μικρή παρέα 5 εως 15 άτομα 9 € Ομαδικά άνω των 16 ατόμων: 8 € 

Ο Πέρρυ, ο ήρωας της ιστορίας μας, δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και συχνά τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Δεν μιλάει για τα προβλήματά του σε κανέναν, παρά μόνο στην κούκλα του, τον Πούκ. Μια μέρα αρχίζει να του απαντάει η κούκλα(!) και όλα θα αλλάξουν στην ζωή του. Μια έκθεση ζωγραφικής
στο σχολείο θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τη χαρά της δημιουργικής διαδικασίας και τη δύναμη της συνεργασίας.

ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού ή ποτού κατα την παραμονή στην αίθουσα
Κάθε άτομο ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να έχει εισιτήριο και θέση στην παράσταση.
Δεν επιτρέπεται η αγκαλιά για παιδιά μικρότερα των 3 ετών.
Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά 3-8 ετών
Οι δικαιούχοι μειωμένου απαιτείται να έχουν μαζί τους αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Μια Τελεία...είναι μόνο η αρχή!

από την ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ

συνεχίζεται για 2η χρονιά η παράσταση-εργαστήρι που ενισχύει την βιωματική μάθηση. Η Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ επαναλαμβάνει την επιτυχημένη SOLD OUT διαδραστική παράσταση-εργαστήρι «Μια τελεία...είναι μόνο η αρχή!» που βοηθάει την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής.

Μια απολαυστική ιστορία με χιούμορ και ευαισθησία που αφυπνίζει τη σημασία της ενσυναίσθησης αλλά και πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται τα προβλήματά τους με τους άλλους. Προτρέπει τα παιδιά να καλλιεργούν νέες δεξιότητες, ακόμα κι όταν χρειάζονται πολύ εξάσκηση. Το εργαστήρι περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες που ενισχύουν τη χαρά της συνεργασίας και ευνοούν τη δημιουργική φαντασία των παιδιών. Το εργαστήρι είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με εξωτερικό παιδοψυχολόγο. Η παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Σταθμός από τον Οκτώβριο 2022, κάθε Σάββατο στις 15.00 και καθημερινές πρωινές παραστάσεις για σχολεία.

Η παράσταση-εργαστήρι*, αποτέλεσμα συνεργασίας με παιδοψυχολόγο, είναι κατάλληλη για παιδιά 3-8 ετών και διαρκεί συνολικά 70 λεπτά (μαζί με το εργαστήρι, χωρίς διάλειμμα).

Στο Πρώτο Μέρος τα παιδιά παρακολουθούν τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Μια τελεία… είναι μόνο η αρχή!».

Στο Δεύτερο Μέρος, με την καθοδήγηση των έμπειρων ηθοποιών, τα παιδιά συμμετέχουν σε μια μεγάλη ομαδική ζωγραφιά με ελεύθερα σχέδια και χρώματα, η οποία γίνεται αφορμή να δημιουργήσουν όλα μαζί μια καινούργια ιστορία.

Από το ξεκίνημα της παρουσίασης, η παράσταση- εργαστήρι “Μια τελεία… είναι μόνο η αρχή!” έλαβε από το 2022 την Αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, και του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών.

Η καλλιτεχνική δημιουργία αυξάνει την αυτοεκτίμηση. Η σωστή ενθάρρυνση, ο αλληλοσεβασμός και συνεργασία τονώνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού.

Μια τελεία...είναι μόνο η αρχή!

Από 5 Νοεμβρίου

Κάθε Σάββατο 15:00

Κάθε Κυριακή 11:30

Θέατρο Σταθμός

Βίκτορως Ουγκώ 55 (Σταση Μετρό Μεταξουργείο) 


Κάντε Like το psixagogia.gr