ΠΙΝΟΚΙΟ και ΤΖΕΠΕΤΟ | ΡΟΔΟΣ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 11.02.2024
έως Κυριακή 11.02.2024
Έχει Λήξει!
Ρόδος  Τιμή προπώλησης:8 € Τιμή Εισόδου :10€ 

« ΠΙΝΟΚΙΟ & ΤΖΕΠΕΤΟ ένα ''αληθινό'' παραμύθι.! » Η πιο γοητευτική κλασσική ιστορία του κόσμου, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου για μια μοναδική παράσταση!!

Ο Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Διάρης ( ένα παιχνιδιάρικο γουρουνάκι - αφηγητής) , θα χρειαστούν την βοήθειά σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας και της αληθινής αγάπης. Έλα με την μαμά και τον μπαμπά σου στο Κινηματοθέατρο ΕΛΛΗΝΙΣ για να ψάξεις χαμένους θησαυρούς, να πιάσεις πολύχρωμα μπαλόνια, να γίνεις μικρός μάγος, να χορέψεις και να τραγουδήσεις όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς!! Η διαδραστική παιδική παράσταση « ΠΙΝΟΚΙΟ & ΤΖΕΠΕΤΟ ένα ''αληθινό'' παραμύθι.! », θα παρουσιαστεί στο Ηράκλειο και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Info Προγραμματισμένες παραστάσεις: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 11.00

Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα) 


Κάντε Like το psixagogia.gr