Ο Εγωιστής Γίγαντας στη Δράμα

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 10.02.2024
έως Σάββατο 10.02.2024
Έχει Λήξει!
Καβάλα  8€  

"Ο Εγωιστής Γίγαντας"
του Oscar Wilde
“Όποιος γίγαντας στον κήπο του φυτέψει
λίγη, τόση δα, καλοσύνη
γιγάντιο δέντρο αιωνόβιο
σε λίγες μέρες θα έχει γίνει!”

Στον πανέμορφο κήπο του Γίγαντα, που ανθίζουν κάθε λογής λουλούδια, κάθε μέρα μαζεύονται τα παιδιά και παίζουν, καθώς δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος. Όταν ο Γίγαντας επιστρέφει, θυμώνει και διώχνει τα παιδιά, χτίζοντας έναν πελώριο τοίχο. Ερημιά και Χειμώνας θα επικρατήσει στον κήπο. Μέχρι που μια μέρα… η καρδιά του Γίγαντα θα πλημμυρίσει για πρώτη φορά από αγάπη και ο κήπος θα γεμίσει ξανά από χαρούμενα παιδιά.
...τα τείχη όταν χτίζονται, γκρεμίζουν...
Ο Εγωιστής Γίγαντας του Oscar Wilde είναι ένα διαχρονικό παραμύθι για μικρά και για μεγάλα παιδιά. Είναι ένα αριστούργημα της παιδικής λογοτεχνίας που μιλάει για συναισθήματα και καταστάσεις που όλα τα παιδιά από μικρή κιόλας ηλικία καλούνται να διαχειριστούν. Στη θεατρική διασκευή της ομάδας, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μεταφέρουμε τον κόσμο του Oscar Wilde στον σύγχρονο δικό μας κόσμο με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και με προβληματισμό, τονίζοντας τα -πάντα επίκαιρα- θέματα της ενεργού πολιτότητας.
*🆕Πριν την έναρξη της παράστασης, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στη δημιουργία του κήπου του Εγωιστη Γίγαντα. Η συμμετοχική δραστηριότητα πραγματοποιείται μαζί με τους ηθοποιούς της παραστασης και είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να γίνουν κομμάτι της σκηνής και της συλλογικής θεατρικής διαδικασίας.
Η παράσταση διαρκεί 1 ώρα και 20 λεπτά.
Για παιδιά από 4 ετών


 
Κάντε Like το psixagogia.gr