"Οι 4 υπερήρωες" του Μάκη Κατσανέα

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 10.02.2024
έως Σάββατο 10.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10€  

Το Πνεύμα της Ζωής με την εκρηκτική διάθεσή της ψάχνει τους επόμενους Σούπερ ήρωες για να σώσουν από οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή όποιο παιδί το έχει ανάγκη!!! Τέσσερις Σούπερ ήρωες, τέσσερα ξεχωριστά παιδιά, το Θάρρος, η Τόλμη, ο Χαμογελαστός και η Ευγένεια, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, τέσσερα παιδιά που δεν πίστεψαν ποτέ στον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μην είναι τελικά ευτυχισμένα στην καθημερινότητα τους. Το πνεύμα έχει ως αποστολή να ενώσει τα τέσσερα
παιδιά και ας προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς τόπους, να δώσει δηλαδή στον καθένα ξεχωριστά από έναν χάρτη, ο οποίος θα περιέχει διάφορες πίστες, τις οποίες πρέπει να περάσουν, να ανέβουν επίπεδα και να φτάσουν στο τέλος, έτσι ώστε να γίνουν πραγματικοί Σούπερ ήρωες, Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο εκτός... άν είναι ‘’ένας για όλους και όλοι για έναν’’, να είναι δηλαδή μια ομάδα θαρραλέα, ευγενική και γεμάτη χαμόγελα!!! Οι αποστολές περιέχουν τραγούδια, πολύ χορό, δράση, αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις!! Τι λέτε, θα τα καταφέρουν?

Σκηνοθετικό σημείωμα: Οι «4 Υπερήρωες» είναι μια μουσικοχοροθεατρική παράσταση που θίγει με έμμεσο τρόπο όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες οικογένειες, όπως η ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια και τους υπολογιστές, η απομόνωση, το bullying, η αγένεια, υπενθυμίζοντας παράλληλα στα παιδιά ότι πρέπει να αγαπάνε τον εαυτό τους και τους άλλους, να κοινωνικοποιούνται και κυρίως να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνει κάθε παιδί, δηλαδή να παίζουν! Η παράσταση καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν και αυτά στο παιχνίδι των τεσσάρων πρωταγωνιστών, ώστε να περάσουν τις πίστες του παιχνιδιού που τους έχει ορίσει το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα της Ζωής, με αποτέλεσμα να καταφέρουν τελικά να γίνουν Σούπερ Ήρωες! Πρωτότυπα τραγούδια, πολύς χορός, διαδραστικά παιχνίδια, αλλά και μελοποιημένα τραγούδια, με βάση την αριθμητική, έρχονται να πλαισιώσουν την παιδαγωγική παράσταση.

Η παράσταση εχει διάρκεια 65' και είναι για ηλικίες απο 3 έως 13 Ετών.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr