Arsenali Tango Marathon 2024

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 19.04.2024
έως Δευτέρα 22.04.2024
Έχει Λήξει!
Χανιά  Ατομική εγγραφή 110€ (EARLY BIRD 100€ έως 31/01/2024) Εγγραφή ζευγαριού 200€ (EARLY BIRD 180€ έως 31/01/2024) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 30€ το άτομο 

Καλώς ήρθατε στον Μαραθώνιο Tango Arsenali, που φιλοξενείται από το Tangueria Art School! Είμαστε ενθουσιασμένοι που απευθύνουμε μια πρόσκληση σε όλους τους λάτρεις του τάνγκο.

Τα Χανιά, μια πόλη με φανταστικό φαγητό και απίστευτα φιλικούς ντόπιους, είναι ο επιλεγμένος προορισμός μας. Είναι ένα μέρος όπου η νόστιμη κουζίνα, η ζεστή φιλοξενία και οι ρυθμοί του τάνγκο ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μαγευτική εμπειρία.

Ο ευγενής μας σκοπός; Για να περάσετε αξέχαστα! Ελάτε να μαζευτούμε, να κάνουμε νέους φίλους, να χορέψουμε με φανταστικές μελωδίες που επιμελούνται οι ειδικοί μας TDJ και απλά να ζήσουμε τη στιγμή!

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Ημερομηνίες: Παρασκευή 19 Απριλίου - Κυριακή 21 Απριλίου
Χώρος: Grand Arsenali - Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, με τη θάλασσα μόλις μια ανάσα μακριά.
Hilights:

Συμμετάσχετε στην οικεία μιλόνγκα προθέρμανσης το απόγευμα της Πέμπτης (18 Απριλίου) στο Nafsithea All Day Coffee and Wine Bar.
Εξερευνήστε τις υπέροχες παραλίες, δοκιμάστε τις απολαύσεις των διάσημων κρητικών ταβέρνων και περπατήστε στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης των Χανίων.
Αυτός ο μαραθώνιος υπόσχεται να αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη σας με κάθε τρόπο. Ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ταγκό χαράς, σύνδεσης και εξερεύνησης!

Στοιχεία Συμμετεχόντων:

Η εκδήλωση περιορίζεται στους 220 συμμετέχοντες.
Στοχεύουμε σε μια ισορροπημένη συμμετοχή: 50% leaders και 50% followers.
Για να διατηρήσετε μια ευχάριστη χορευτική ατμόσφαιρα, απαιτείται ευγενική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών.
Φωτογραφία & ΜΜΕ:

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα είναι παρόντες σε όλο τον Μαραθώνιο.
Με την παρουσία σας σε αυτήν την εκδήλωση, συμφωνείτε πλήρως και χορηγείτε άδεια στους διοργανωτές να καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο σας. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα για διαφημιστικούς σκοπούς. Η συγκατάθεσή σας συμβάλλει στη ζωντανή μνήμη της κοινότητας του τάνγκο.
📸💃🕺 #ArsenaliTangoMarathon #DanceCommunity #TangoPhotography 




Κάντε Like το psixagogia.gr