ATH DNB UNITY w/ CZA (UK) - 25 Years Cause 4 Concern

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 02.03.2024
έως Σάββατο 02.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 8€  

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, το ATH DNB UNITY επιστρέφει, με καλεσμένο τον Άγγλο CZA από τους CAUSE 4 CONCERN.

Ο CZA αποτελεί κομβικό πρόσωπο στην Drum&Bass κοινότητα, πλοηγούμενος με επιτυχία σε παράλληλες δραστηριότητες ως solo καλλιτέχνης, μέλος της πρωτοποριακής ομάδας Cause 4 Concern, και ως διευθυντής της εκλεκτής δισκογραφικής εταιρίας C4C Recordings. Με ένα εκτενές υπόβαθρο, έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρίες όπως Hospital Records, Shogun Audio, Subtitles και άλλες. Τα κομμάτια του CZA έχουν αναγνωριστεί ως πρώιμη επιρροή για μερικούς από τους καλύτερους Drum&Bass καλλιτέχνες, ενώ συνεχίζει να καινοτομεί μέχρι σήμερα. Το 2024 σηματοδοτεί τα 25 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία των C4C στην ιστορική Moving Shadow το 1999, δίνοντας μία ιδιαίτερη σημασία στην σημαντικότητα της κολλεκτίβας και την σύνδεση του ήχου τους με το Neurofunk και το Techstep.

Την βραδιά πλαισιώνουν οι Ath Dnb Unity residents Insom και Breacz, o Abstract Math από την ομάδα Zero Stress, καθώς και ο Type Zero από την νεοσύστατη Bdrm Brdm, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών ήχων που θα καλύψουν κάθε γούστο.

Σάββατο 2 Μαρτίου, στο καινούργιο και ανανεωμένο ARCH CLUB, Κωνσταντινουπόλεως 111, το ATH DNB UNITY υπόσχεται μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και ενέργεια που θα μείνει αξέχαστη!




 
Κάντε Like το psixagogia.gr