Angela Fabre The Diary of a woman

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 17.01.2024
έως Τετάρτη 17.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  12€ γενική είσοδος ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10€ όλα τα εισιτήρια για onlline αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως 16 Ιανουαρίου 

Μετά την sold out παράσταση της το φθινόπωρο η Angela Fabre επιστρέφει στον Mικρό Kεραμεικό για να μαγέψει το κοινό με την μοναδική της φωνή και το ταξίδι της στις γυναίκειες φωνές της δεκαετίας του 70 και του 80.

H Angela Fabre γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά ήταν πολύ μικρή όταν οι γονείς της αποφάσισαν μετά από διακοπές να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Τα ακούσματα της ποικίλα από ελληνικά τραγούδια και παραδοσιακά κλασικά Γαλλικά έως την Αμερικάνικη γυναικεία φολκ ροκ που την λατρεύει.

Επέστρεψε στην πατρίδα για μουσικές σπουδές και υποκριτικής και άρχισε αμέσως να εμφανίζεται σε μικρά club του Παρισιού αλλά να συμμετέχει και σε θιάσους στην ακμάζουσα ανεξάρτητη σκηνή της πόλης. Οι πρώτες κριτικές ήταν ενθουσιώδεις για το μικρό κορίτσι που διασκεύαζε με αυτοπεποίθηση Johnnie Michelle και Joan Baez αλλά ξαφνικά προσωπικοί λόγοι θα την κάνουν να επιστρέψει στην δεύτερη πατρίδα της και να ξεκινήσει από την αρχή το δικό της προσωπικό ταξίδι στην μουσική.

Στον Μικρό Κεραμεικό θα εμφανιστεί για δεύτερη φόρα με ένα πλήρες δικό της πρόγραμμα. Θα την συνοδεύουν 4 εξαίρετοι μουσικοί της Jazz σε ένα set τραγουδιών με εκπλήξεις. Carol Κιng, Mina αλλά και Pomm Mylene Farmer σε ένα πρόγραμμα που συναντά τις 70s επαναστάτριες του φεμινιστικού folk και τις πιο απαιτητικές σύγχρονες ντίβες.

Μαζί της οι:
Χάρης Μπότσης Πιάνο, ενορχηστρώσεις
Μάνος Λούτας Κοντραμπάσο
Αντρέας Γναφάκης Κιθάρα
Θοδωρής Χριστοδούλου Ντραμς


 
Κάντε Like το psixagogia.gr