Μεταξούλης

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 19.11.2023
έως Κυριακή 17.12.2023
Αθήνα  Γενική Είσοδος: €12 

Μάθε τα τραγούδια του Μεταξούλη και έλα να τα τραγουδήσεις μαζί μας: Youtube Playlist

H Animagnet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την θεατρική παράσταση “Ο Μεταξούλης”. Έλα να γνωρίσεις τον Μεταξούλη και την παρέα του στον μαγικό κόσμο των εντόμων! Μια θεατρική παράσταση που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.

Γενική Είσοδος: €12

Για ηλικίες 3-10

Κάθε Κυριακή στο Θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 37, Αθήνα 104 32

Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους ηθοποιούς.

Ο Μεταξούλης είναι ένας μικρός μεταξοσκώληκας που του αρέσει να πλέκει. Η αγάπη του για το πλέξιμο γίνεται αφορμή για να τον κοροϊδέψουν όλα τα παιδιά στο σχολείο. Όλα εκτός από την Ρούνα, την πασχαλίτσα, με την οποία ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με σκοπό να βρουν τους γονείς του. Στο ταξίδι αυτό γνωρίζουν καινούργιους φίλους από τους οποίους μαθαίνουν πολλά.

Μια παραγωγή, σε πρωτότυπο κείμενο και μουσική. Επί σκηνής ένα ταλαντούχο cast, εντυπωσιακά σκηνικά και κουστούμια. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντρέας Μακρής.

Ένα όμορφο ταξίδι με άφθονο χιούμορ, συγκινητικές στιγμές και πολλή καρδιά!

Πληροφορίες και κρατήσεις:

Τηλέφωνα: 6989081030 & 6976596286 & 6947700148

*Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια άνω των 15 ατόμων. Δες τα προϊόντα, ανακάλυψε τα τραγούδια και μάθε περισσότερα για τον Μεταξούλη στο www.animagnet.eu 


Κάντε Like το psixagogia.gr