ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ - Κουβέρτα

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 17.12.2023
έως Κυριακή 17.12.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Early Bird - 13,00€ Α’ Ζώνη - 22,00€ Β’ Ζώνη - 18,00€ Γ’ Ζώνη - 15,00€ 

ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ
«ΚΟΥΒΕΡΤΑ» | Για μια τελευταία φορά!

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Christmas Theater
21:00

Η εκρηκτική stand up κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη, ολοκληρώνει την επιτυχημένη πανευρωπαϊκή και πανελλαδική περιοδεία της με την παράσταση «Κουβέρτα» στην Αθήνα, στις 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Christmas Theater!

Για μια τελευταία φορά, να "πάρεις μια κουβέρτα και...;" η συνέχεια στην παράσταση! Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Σχολιάζει τη NASA, που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα, έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο αποδεικνύοντας ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας!

Μετά, την πρώτη solo stand up παράστασή της «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», η οποία αποτελεί την πιο δημοφιλή παράσταση Έλληνα κωμικού με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, παρουσιάζει την “Κουβέρτα” την πιο εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έχει γράψει μέχρι σήμερα.

Έρχεται να μας ξεσηκώσει, να μας χαρίσει γέλιο και να μας “ζεστάνει”, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για το ξεκίνημα των φετινών Χριστουγέννων.

Σύνδεσμοι:
Facebook - www.facebook.com/xrysakatsarini1
Instagram - www.instagram.com/xrysa_katsarini
YouTube - www.youtube.com/@XrysaKatsarini/
TikTok - www.tiktok.com/@xrysakatsarini
Twitter - www.twitter.com/xrysa_katsarini


 
Κάντε Like το psixagogia.gr