Xenia Ghali, Kid Moxie “New God”

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 06.11.2023
έως Κυριακή 31.12.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Το νέο dance banger που εντυπωσιάζει, είναι γυναικεία υπόθεση!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ
https://XeniaGhalixKidMoxie.lnk.to/NewGodGREPR

Οι διεθνούς φήμης Xenia Ghali και Kid Moxie, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το “New God”, ένα melodic powerhouse single που υπόσχεται να κατακτήσει τους λάτρεις της ηλεκτρονικής dance μουσικής.

Η DJ και παραγωγός Xenia Ghali, έχοντας στο ενεργητικό της δ;yο Νο1 θέσεις στο Dance Billboard Chart της Αμερικής, αλλά και με τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως με τον Αμερικανό ράπερ «Pitbull» και με τον νικητή Grammy «Wyclef Jean», συνεργάζεται αυτή την φορά με την συνθέτρια και cinematic pop ερμηνεύτρια Kid Moxie και δημιουργούν το απόλυτο club anthem που θα κυριαρχήσει στα dance floors της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Kid Moxie είναι η συνθέτρια και ερμηνεύτρια η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους Al Pacino, Angelo Badalamenti, David Lynch, με τη μουσική της να ακούγεται σε διαφημιστικές καμπάνιες διεθνών brands όπως της εταιρίας Victoria’s Secret, αλλά και σε δημοφιλή videogames όπως το Cyberpunk 2077. Το 2022 έντυσε με τα τραγούδια της τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την πρώτη ελληνική σειρά που έγινε διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix. Οι Depeche Mode, η μπάντα που λατρεύει από την εφηβική της ηλικία, ακούγοντας τη διασκευή της στο “Creep” των Radiohead η οποία έφτασε στο No1 του Shazam Chart στην Ελλάδα, την προσέγγισαν και της ζήτησαν να διασκευάσει το κομμάτι τους «Wagging Tongue», δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο μουσικό της ένστικτο.

Το “New God” συνδυάζει την εξαιρετική παραγωγή της Xenia Ghali με την σαγηνευτική φωνή της Kid Moxie δημιουργώντας έναν ήχο εθιστικό. Με μελωδικά στοιχεία, αρμονίες και catchy hooks με επιρροές από την pop και dance σκηνή αναμένεται να γίνει αμέσως το αγαπημένο τραγούδι στα ραδιόφωνα και τα club.



 
Κάντε Like το psixagogia.gr