Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ MICHAEL BOLTON "Κάτω από την Ακρόπολη"

Χώρος:Ωδείο Ηρώδου Αττικού ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλέφωνο:2103241807
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 13.09.2023
έως Τετάρτη 13.09.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  VVIP: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 300€ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 250€ Α ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 180€ Β ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 150€ Γ ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 110€ Δ ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 110€ Ε ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 90€ ΣΤ ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 80€ Ζ ΖΩΝΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 70€ 

Ο Michael Bolton με την βαθιά αισθαντική φωνή του, τις διαχρονικές του επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο στην σκιά της Ακρόπολης σε μία μοναδική συναυλία, γεμάτη μοναδικές ερμηνείες, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

Ο Michael Bolton είναι πολυβραβευμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός με δύο βραβεία Grammy, ο οποίος έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σύμβολα, που έχουν εμπνεύσει τη δική του καριέρα, όπως οι Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming, BB King, Bob Dylan και - ίσως η μεγαλύτερη επιρροή του - ο Ray Charles.

Ο Αντώνης Ρέμος, είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι GipsyKings είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή.

Αυτή την φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, σε ένα από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως.

Ο ίδιος έχει επιλέξει ένα ρεπερτόριο από μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, που έχει ήδη συνεργαστεί στην μέχρι σήμερα καριέρα του και έχει προσθέσει στην προσωπική του δισκογραφία.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Ωδείο Ηρώδου Αττικού - Δείτε επίσης