«Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!» στον IANO

Χώρος:Ιανός ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Σταδίου 24
Τηλέφωνο:2103217406
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 16.05.2012
έως Τετάρτη 16.05.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10 ευρώ 
Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, σε περιΩΔΕΙΑ! Μετά από τέσσερεις προσωπικούς δίσκους και σχεδόν δέκα χρόνια στο σανίδι, ενώνει τις δυνάμεις του με δύο εξαιρετικούς «σανιδοφάγους» φίλους ηθοποιούς. Τον χαρισματικό Γεράσιμο Γεννατά και τον ταλαντούχο Αντώνη Λουδάρο.

Ο πληθωρικός Παντελής, με την σκωπτική πένα και το διονυσιακό μπρίο επί σκηνής, υποδέχεται στο πάλκο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γεράσιμο Γεννατά και τον δημοφιλή κωμικό με την εξαιρετική φωνή τον ατελείωτο Αντώνη Λουδάρο.



Μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν τα λαϊκά κορίτσια, αστειεύονται με το κοινό και σκορπίζουν απλόχερα γέλιο, τραγούδι και χαρά. Η Svetlana, το κανένα έλεος για τους κοντούς, η σοκολάτα, ο μπουζουκομάχος, η Μίτση, η Ταγκανίκα, το δε δουλεύω, το ζαμανφού, η εκδρομή, το ζήτω τα λαϊκά κορίτσια, μπερδεύονται γλυκά με το σκυλάκι το κανίς, το μπισκοτάκι, τη νήσο των Αζορών, το δελφινοκόριτσο, το υπάρχει και κάτι, το do you like the Greece, το τουμπουζά, τη σουσουράδα, τον τσολιά, το βρεκεκεξ, το Πεκίνο, το ντιρλαντά και τόσα άλλα αξέχαστα τραγούδια μιας άλλης εποχής που σε πείσμα κάποιων είναι ακόμα εδώ και μοσχοβολούν Ελλάδα!
Ο Αντώνης Λουδάρος παιδοτραγουδά, ατακάρει και χορεύει με μπρίο και ανεξάντλητη θετική ενέργεια.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σε high spirits! Συμφωνεί και επαυξάνει με το πνεύμα της παράστασης. Εκφραστικός, πνευματώδης και απολαυστικά καυστικός, μαζί με τον Παντελή και τον Αντώνη επί σκηνής δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού. Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου «λεφτά υπάρχουν…» ΓΑΠ και κάτω!

Μαζί τους ο θρυλικός θηλυκός θίασος
«ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
Κωνσταντίνα Γκόρου, Στεφανία Φιλιάδη
Backing band «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Peter Buhagiar –πιάνο
Λάκης Αργυριάδης -μπουζούκι /μαντολίνο
Κώστας Καραγιάννης -σαξόφωνο
Δημήτρης Χριστοδούλου -τύμπανα

Ιδέα-κείμενα-σκηνοθεσία-τραγούδια παράστασης-μουσική επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής
 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Ιανός - Δείτε επίσης