Οι Epica στο Principal Club Theater

Χώρος:Principal Club Theater ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Νέο Ρύσιο
Τηλέφωνο:2310428088
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 27.05.2012
έως Κυριακή 27.05.2012
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  Τα πρώτα 200 εισιτήρια 22 €, τα υπόλοιπα 25 €  
Για τους Epica μπορούν να γραφτούν κείμενα επί κειμένων για την ραγδαία άνοδο τους στο στερέωμα του symphonic metal, για την ομορφιά της φωνής της Simone Simons, τις εξαιρετικές συνθέσεις του Mark Jansen ή τα καταιγιστικά live που έχουν δώσει.



Από το 2007 που πρώτο-πάτησαν το πόδι τους επί Ελληνικού εδάφους, οι Epica αγκαλιάστηκαν από το Ελληνικό κοινό όσο λίγα metal σχήματα. Οι εμφανίσεις τους, είτε στα πλαίσια φεστιβάλ είτε στις δικές τους συναυλίες, αφήνουν οπαδούς και μη άναυδους. Δεν είναι μόνο οι μοναδικές φωνητικές δεξιότητες της Simone που μαγεύουν τα πλήθη. Κάτι η κιθαριστική επέλαση των Mark Jansen και Isaac Delahaye, τα ντραμς πολυβόλο του Arien van Weesenbeek και το μπάσο οδοστρωτήρας του Yves Huts κάτι η μεγαλοπρέπεια που προσδίδουν τα πλήκτρα του Coen Janssen, η υπερταχεία που λέγεται Epica δεν μπορεί να μη σε παρασύρει στο διάβα της.

2 χρόνια ακριβώς πριν κατενθουσίασαν το κοινό της Θεσσαλονίκης με μια απερίγραπτα δυναμική εμφάνιση και την υπόσχεση να επιστρέψουν σύντομα στην πόλη μας. Με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Requiem for the Indifferent η υπόσχεση εκπληρώνεται.

Τη συναυλία των Epica ανοίγει ένα από τα πιο ανερχόμενα ελληνικά σχήματα της metal σκηνής οι Meden Agan από την Αθήνα που κέρδισαν το κοινό της Θεσσαλονίκης στην προηγούμενη συναυλία τους στο Principal Club Theater ως opening act της Tarja.
 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Principal Club Theater - Δείτε επίσης