Το S.E.V Jazz Trio ζωντανά στο Jazzet

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 24.06.2022
έως Παρασκευή 24.06.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  5€ 

Το S.E.V Jazz Trio, ένα contemporary electric jazz trio με πρωτότυπες συνθέσεις, έρχεται στο Jazzét για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία.

Το Jazzét, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, εγκαινιάζει μία νέα σειρά ξεχωριστών τζαζ συναυλιών, στην εξωτερική σκηνή της όμορφης πλατείας του, παρουσιάζοντας καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα από το χώρο της ελληνικής και διεθνής τζαζ σκηνής και διοργανώνοντας για νέους μουσικούς και δημιουργούς το New Jazz Artists Festival.

Τρεις εξαίρετοι βιρτουόζοι μουσικοί στο χώρο της modern jazz, ο Τάσος Σπηλιωτόπουλος στις ηλεκτρικές κιθάρες, μόνιμα εγκατεστημένος στην Σουηδία, ο Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο και ο Πάνος Βασιλόπουλος στα ντραμς -κατά την Covid περίοδο- με την ανταλλαγή αρχείων, δημιούργησαν το S.E.V Jazz Trio.

Ένα contemporary electric jazz trio, με πρωτότυπες συνθέσεις που κυριαρχούν έντονα τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού μέσα από jazz φόρμες και με έμφαση στον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο, θα παρουσιάσει τη νέα δισκογραφική του δουλειά στο Αθηναϊκό ακροατήριο.

Το Jazzét συνεχίζει να στηρίζει τους καλλιτέχνες της ελληνικής τζαζ σκηνής με σεβασμό στη δημιουργία τους και εκτίμηση στο φιλότεχνο κοινό του.

 
Κάντε Like το psixagogia.gr