Μαριονέλα Σαντζάκου έκθεση φωτογραφίας "Uzina Mekanike"

Χώρος:Fabrica Athens ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 20.07.2020
έως Σάββατο 15.08.2020
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Δωρεάν 
 

Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Uzina Mekanike" ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:00 και μέχρι της 15 Αυγούστου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα από την φωτογράφο Μαριονέλα Σαντζάκου.

Η Μαριονέλα Σαντζάκου είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών. Η καταγωγή της είναι από Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει στο Λονδίνο. Έχει συμετάσχει στην ομαδική έκθεση της PhotoVision 2015 με την ομάδα Darkroom Creative Project με κυανοτυπίες. Με ταλαντέυσεις ανάμεσα σε καλλιτεχνική φωτογραφία και ρεπορτάζ, η Μαριονέλα σε ένα ταξίδι της στην γενέτειρά της ήρθε προ εκλήξεως με ένα πολύ παλιό εργοστάσιο, το Μηχανουργείο και το Χυτήριο της πόλης.

Συγκεκριμένα η έκθεση πρόκειται για φωτογραφίες καταγραφής των εργαζομένων ενός παλιού Μηχανουργείου και Χυτηρίου της πόλης Kucove της Αλβανίας αλλά και του ίδιου του εργοστασίου.Το μηχανουργείο και το χυτήριο ανήκουν στο Μηχανικό Κέντρο Πετρελαίου όπου δημιουργήθηκε το 1956 και ακόμα και τώρα συντηρεί περίπου 203 οικογένειες. Σκοπός του δοκιμίου είναι να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα που υπήρχε που θυμίζει άλλη δεκαετία. Διότι εκτός από το ότι όλα είναι αρκετά παλιά και το εργοστάσιο φαίνεται σαν εγκαταλελειμμένο στην πραγματικότητα όλα λειτουργούν σωστά όπως όλα τα καινούργια εργοστάσια.
Κάντε Like το psixagogia.gr

Fabrica Athens - Δείτε επίσης