Εγραφές σε εργαστήριο υποκριτικής κινηματογράφου "Από τη σκηνή στην κάμερα"

Χώρος:Fårö - Faro ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Έβρου 14, Ιλίσια - Καισαριανή
Τηλέφωνο:2107717544
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 08.08.2019
έως Κυριακή 06.10.2019
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Τα δίδακτρα του εργαστηρίου εξοφλούνται σε τρεις μηνιαίες δόσεις. Η κάθε μηνιαία δόση διαμορφώνεται ως εξής: • Early bird με εγγραφή μέχρι τις 9/9, 200€ (+ΦΠΑ)/μήνα • Εγγραφή από τις 10/9, 220€ (+ΦΠΑ)/μήνα Πληροφορίες: info@faro.gr, http://www.faro.gr  
 Σε αυτό το εισαγωγικό εργαστήριο Υποκριτικής με τελευταίο σκαλοπάτι την κινηματογραφική υποκριτική μπροστά σε κάμερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη δημιουργική διαδικασία ενός ηθοποιού ώστε να προετοιμαστούν να πουν ιστορίες με τη χαρά, τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια ενός μικρού παιδιού που ζει το παρόν του. Οι μαθητές θα δοκιμάσουν τα εκφραστικά εργαλεία τους τόσο για τη σκηνή, όσο και για την οθόνη χωρίς να χάνουν τη γενικότερη αίσθηση του ρόλου τους. 

Θα εξερευνήσουν την τέχνη της Υποκριτικής και θα την προσαρμόσουν στις ιδιαιτερότητες ενός γυρίσματος μπροστά σε κάμερα, πιστεύοντας τελικώς πως παρά τις εξωτερικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο έκφρασης ο υποκριτικός πυρήνας παραμένει ίδιος ως προς την ουσία του. 

Στο τέλος του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν και να έχουν για το portfolio τους ένα μικρό βίντεο με σκηνή ή μονόλογο της επιλογής τους. 

Υπεύθυνοι εργαστηρίου: Αλεξάνδρα Διαλυνά, Δημήτρης Τζέτζας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 00:00 - 23:59

 
Κάντε Like το psixagogia.gr