Στο «Δαφνί» ο Σταμάτης Γαρδέλης-Νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική


Στην Α' Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις και πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time» και της Σάσας Σταμάτη, ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει έρθει αντιμέτωπος τα τελευταία χρόνια με ένα γραφειοκρατικό κώλυμα, εξαιτίας του οποίου κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, γεγονός το οποίο τον έχει φέρει σε απόγνωση.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον ηθοποιό αφότου έφτασε στα γραφεία της φωτογραφία του στην ψυχιατρική κλινική, να συνομιλεί με τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Αλκίνοο Μπουνιά.

Σε επικοινωνία της Σάσας Σταμάτη με τον ηθοποιό, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και εξήγησε και τους λόγους που πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Όσα ανέφερε στην εφημερίδα για τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική
Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού επιβεβαίωσε το γεγονός ότι νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική εξήγησε τους λόγους, λέγοντας: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα».

«Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η Εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω», πρόσθεσε απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο.

Σε επικοινωνία της εκπομπής «Το Πρωινό» με την μητέρα του ηθοποιού, Δώρα, μετά την είδηση για τη νοσηλεία του στο Δαφνί, η ίδια αποκάλυψε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης κάνει κάποιες εξετάσεις, και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει από την ψυχιατρική κλινική.

Πηγή iefimerida.gr