Ο παππούς έχει πίεση

Χώρος:θέατρο Ήβη ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Σαρρή 27, Ψυρρή
Τηλέφωνο:2103213112
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 01.11.2011
έως Δευτέρα 30.04.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα  22.00 
Μετά από 15 χρόνια η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Ο παππούς έχει πίεση» επανήλθε στο θέατρο Ήβη, πιο επίκαιρη από ποτέ, για να αποδώσει με χιουμοριστικό τρόπο το στίγμα της μετέωρης εποχής αλλά και της αλλοπρόσαλλης νεοελληνικής συμπεριφοράς.



 

Από την πλατεία Συντάγματος, έως τις καθημερινές τριβές και τις μικρές ή μεγάλες επαναστάσεις των μελών μιας κλασικής ελληνικής οικογένειας με σημείο αναφοράς τον Παππού στο πρόσωπο του Κώστα Βουτσά.

Ο παππούς (
Κώστας Βουτσάς), οι τρεις ανεκδιήγητες εγγονές του (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως Φώφη, Θωμαΐς Ανδρούτσου ως Πόπη, Σοφία Παυλίδου ως Μαρία) , ένας μπάτσος (Κώστας Αποστολάκης) κι ένας πιτσιρικάς από το Σύνταγμα (Πέτρος Λαγούτης) έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2012, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Ο παππούς έχει και πάλι πίεση! Εκτός όμως από πίεση, έχει και περισσότερη όρεξη για ζωή από ποτέ. Είναι δύσκολο να ζεις στην Ελλάδα του 2012. Όμως αν μπεις στην παρέα του παππού σίγουρα θα βοηθήσεις να αλλάξει ο κόσμος. Η Δήμητρα αφουγκράζεται και πάλι το σύγχρονο Έλληνα και φέρνει στην επιφάνεια την καθημερινότητά του. Γι’ αυτό και η ιστορία του Παππού καθρεφτίζει τους θεατές και τους κάνει «συμπρωταγωνιστές».

Παραστάσεις: Απόγ: Σάβ. 6.15 μ.μ. Βραδ: Τετ., Κυρ. 8 μ.μ., Πέμ., Παρ. 9 μ.μ., Σάβ. 9.15 μ.μ.  

Κάντε Like το psixagogia.gr

θέατρο Ήβη - Δείτε επίσης