η Γιορτή για τον ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Σαλονίκη!

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 01.03.2024
έως Παρασκευή 01.03.2024
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  Aπό 10€  

MΥΛΟΣ Club σε συνεργασία με Made of Stone Productions υπερήφανα παρουσιάζουν:

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

Ένα σπουδαίο αφιέρωμα στον αξεπέραστο ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, με τη συμμετοχή σπουδαίων μουσικών που έχουν παίξει μαζί του, που είχαν υπάρξει φίλοι με αυτόν, που παίζανε στα ίδια λάιβ με αυτόν, που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν μουσικά με τον Παύλο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΥΛΟΣ CLUB | Θεσσαλονίκη
Προσέλευση 21.00 | έναρξη 21.45

"Το 2022 ήταν η χρονιά που διαλύθηκαν οι Απροσάρμοστοι του Παύλου, το γκρουπ που τον συντροφεύε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του και αυτό που μετά τον θάνατο του συνέχισε να μεταλαμπαδεύει το έργο του. Όπως όμως όλα τα ωραία παραμύθια και ιστορίες τελείωσε και αυτό, αλλά προσωπικά μου ήταν αδιανοητο να αφήσω την κληρονομιά του Παύλου να σβήσει...

Έτσι βρήκα ανθρώπους που έχουν παίξει μαζί του, μουσικούς που είχαν υπάρξει φίλοι με αυτόν, μουσικούς που παίζανε στα ίδια λάιβ με αυτόν, μουσικούς που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν μουσικά με τον Παύλο και δημιούργησα μια ευρύτερη μουσική παρέα και την ονόμασα "Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο", της οποίας κύρια συστατικα είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η αυθεντικότητα της.

Η μουσική μας παρέα αποτελείται απο τους Βασίλη Σπυρόπουλο (Σπυριδούλα), Φράνκ (Panx Romana), Νίκο Γιαννάτο (Πυξ Λαξ), Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο (Τσοπάνα Rave), Γιώργο Λαγγουρέτο (Magic de spell), Νίκο Εφεντάκη (Πουλικάκος & Άσσοι του Καράτε) Δημήτρη Παπαδημητρίου (Πουλικάκος & Άσσοι του Καράτε), Βασίλη Ράλλη, Σίμο Κοκαβέση, Στελιο Σαλβαδορ και φυσικά ο υπογράφων το κειμενο Κυριάκος Δαριβας (Απροσάρμοστοι του Παύλου Σιδηρόπουλου)"


Κάντε Like το psixagogia.gr