Χαριτίνη Πανοπούλου solo κιθάρα - φωνή

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 27.01.2024
έως Σάββατο 27.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10€  

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 9μμ στην Galerie δημιουργών, η νέα τραγουδοποιός και κιθαρίστρια Χαριτίνη Πανοπούλου πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση για το 2024. Συνεχίζοντας το solo project της για κλασική κιθάρα και φωνή, με τραγούδια από την δισκογραφία της και πολλά γνωστά ελληνικά και ξένα από την εντεχνη ροκ - folk μουσική σκηνή, ενώνει τις φωνές του κοινού σε μια μεγάλη παρέα που μοιράζεται τραγουδώντας αγαπημένες μελωδίες.

Αξιοποιώντας την πολυφωνικότητα της κλασικής κιθάρας, αλλά και την ευρεία γκάμα της ερμηνείας της, η Χαριτίνη μας ταξιδεύει με τον γλυκό και μαγευτικό ήχο της κιθάρας αλλά και τα ποικίλα ηχοχρώματα της φωνής της, σε τραγούδια από Έλληνες συνθέτες και δημιουργούς όπως των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Σταμάτη Κραουνάκη, Βασίλη Τσιτσάνη κ.α. Φυσικά δεν λείπουν οι διασκευές του πρόσφατου δίσκου της “Mystic emotions”, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, όπως το “Every breath you take” των Police, το “Yesterday” των Beatles αλλά και δικά της τραγούδια σε στίχο και μουσική όπως το “Φανταστικά”, το “Ψέμα κι όνειρο” και το πολύ πρόσφατο “Ασημένιο φεγγάρι” που κυκλοφορούν και αυτά από την Heaven music.

Το solo project έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και επαρχίας αλλά και σε Φεστιβάλ.Με όχημα την κλασική κιθάρα, με ρομαντισμό αλλά και δυναμισμό, η νέα ερμηνεύτρια μας καλεί να ταξιδέψουμε στα πιο δυνατά συναισθήματα και να τραγουδήσουμε τις όμορφες μελωδίες!
 


Κάντε Like το psixagogia.gr