Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem) »

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 06.12.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5/12) και στο πλαίσιο καλλιέργειας και ανάπτυξης του εθελοντισμού στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το μουσικό συγκρότημα «ONE» για τη δημιουργία τραγουδιού (διασκευή), με αγγλικούς στίχους, με τίτλο It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem).

Για την ευρύτερη διάδοση του τραγουδιού δημιουργήθηκε βίντεο κλιπ από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τους ONE και εθελοντές όλων των Σωμάτων (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών-Διασωστών & Νεότητας) του Ε.Ε.Σ.

Το video clip του Ε.Ε.Σ. εδώ: https://youtu.be/lrJhHNyL-_s?si=OP6t5sRtFtbQAlLE

Στόχος του τραγουδιού είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να τιμήσει τους χιλιάδες των εθελοντών του ανά την Ελλάδα που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους για να ενισχύσουν το κοινωνικό σύνολο αλλά και τους εθελοντές παγκοσμίως που αφιερώνουν αφιλοκερδώς τον χρόνο τους για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Το τραγούδι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κυκλοφορεί από την Minos EMI / Universal σε όλες τις πλατφόρμες streaming μουσικής, καθώς και στο YouTube.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά: Υπουργείο Πολιτισμού, ΣΤΑΣΥ, ΟΑΚΑ Dancity/σχολή χορού, Delight (cafe/wine bar), Low Grass (cafe/bistro) για την αφιλοκερδή συμβολή τους στην πραγματοποίηση του εορταστικού βίντεο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. 


Κάντε Like το psixagogia.gr