UKRAINIAN CLASSICAL BALLET: Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Χώρος:Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:25ης Μαρτίου & Παραλία ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
Τηλέφωνο:2310895800
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 15.12.2023
έως Κυριακή 17.12.2023
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  Aπό 10€  

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: VERDI OPERA EOOD registered in Bulgaria ΑΦΜ EL 996548826

ΔIKAIOYXOI ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Όλα τα μειωμένα εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.

Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.

Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη "Δεν ισχύει".

Η ομάδα χορού Ukrainian Classical Ballet είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος του κλασικού μπαλέτου. Συγκεντρώνοντας τους πιο λαμπρούς και ταλαντούχους χορευτές των κορυφαίων ουκρανικών θεάτρων, κύριος στόχος του είναι να παρουσιάσει στην παγκόσμια σκηνή την ομορφιά και τη χάρη της τέχνης του χορού, ώστε να εμπνεύσει και να εξυψώσει το κοινό του σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο.
Το Ukrainian Classical Ballet ιδρύθηκε το 2017. Από τότε έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 700 επιτυχημένες παραστάσεις υψηλής αισθητικής, παρουσιάζοντας αγαπημένα αριστουργήματα του κλασικού μπαλέτου

Ukrainian Classical Ballet 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Δείτε επίσης