Minos EMI / Universal και Golden & Mad House Records συνεχίζουν την επιτυχημένη κοινή πορεία τους!

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 09.11.2023
έως Κυριακή 31.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Minos EMI / Universal και Golden & Mad House Records συνεχίζουν την επιτυχημένη κοινή πορεία τους!

Η Minos EMI / Universal, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της χώρας συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Golden Records και την Mad House Records, τα labels που «τάραξαν» τα νερά του ελληνικού λαϊκού & rap τραγουδιού τα τελευταία χρόνια.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI κα. Μαργαρίτα Μάτσα συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες με τον CEO & Founder των ταχύτατα αναπτυσσόμενων label Golden & Mad House Records Mike Stathakis, και ανανέωσαν σε εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα την συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια.

Η Mad House Records - το label που με το όραμά του ανέτρεψε τα τελευταία χρόνια τα δεδομένα στο εγχώριο rap game εκπροσωπώντας μερικούς από τους ισχυρότερους hitmakers της γενιάς τους όπως ο Bossikan, ο Fly Lo, ο Roi 6/12, ο HGEMONA$, o Trouf, ο Black Feisty, ο Lau Jr, ο Mike-G κ.α. – μετράει σε λιγότερο από 4 χρόνια πάνω από 600 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, περισσότερα από 250 εκατομμύρια views στο YouTube με πάνω από 130 music videos. Ακόμα, σύμφωνα με την IFPI η εταιρία συγκεντρώνει μέχρι σήμερα περισσότερες από 70 απονομές απονομές διαμαντένιων, πολυπλατινένιων και χρυσών single & album.

Την Golden Records «εγκαινίασε» τον Ιανουάριου του 2022 η Αναστασία με τις «Αμαρτίες» της, το τραγούδι που έγινε το Νο1 τραγούδι στο ραδιοφωνικό airplay για τη χρονιά εκείνη και που αποτέλεσε το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας. Αναστασία και Άσπα έθεσαν τα δικά τους ισχυρά θεμέλια στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι με Νο1 ραδιοφωνικές επιτυχίες, διαμαντένιες, πολυπλατινένιες και χρυσές απονομές στα singles τους με περισσότερα από 140 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 130 εκατομμύρια streams στο Spotify. Φρέσκια προσθήκη στο δυναμικό της Golden Records η Μαρίνα Σάττι, η τραγουδίστρια, δημιουργός & performer που έχει διανύσει χιλιόμετρα στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, και που πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.
 

Κάντε Like το psixagogia.gr