Ηράκλειο: Πρόσκληση συμμετοχής στο Malevizi Festival

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 07.09.2023
έως Σάββατο 09.09.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   

Το Malevizi Festival είναι καρπός της σκέψης και της απόφασης του Δήμου Μαλεβιζίου να δημιουργήσει κάτι δυνατό, ποιοτικό, ολοκληρωμένο και χαρακτηριστικό για το Μαλεβίζι, για τους ανθρώπους του, για τους επισκέπτες, για τις επιχειρήσεις για την ταυτότητα του τόπου.

Το Malevizi Festival έρχεται για να μείνει και να εξελιχτεί σε συστατικό στοιχείο του σύγχρονου Μαλεβιζιώτικου ΕΙΝΑΙ. Αποτελεί «ώριμο τέκνο της ανάγκης» και της διάθεσης να κινηθεί η περιοχή με οραματική διάσταση προς το μέλλον, πέρα από τα προφανή και δεδομένα.

Το Malevizi Festival φιλοδοξεί να ενώσει πολλαπλασιαστικά και να προβάλει τα ιδιαίτερα στοιχεία που συνθέτουν τον τόπο μας, να παράξει θετικές εμπειρίες και βιώματα σε συμμετέχοντες και επισκέπτες και να εμπνεύσει στους ανθρώπους θετική διάθεση, χαρά, δημιουργική σκέψη και έργα.
Το Malevizi Festival θα έχει εξωστρέφεια. Το Μαλεβίζι αυτές τις ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της επισκεψιμότητας, της προσοχής και της δημοσιότητας. Τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον Δήμο Μαλεβιζίου θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι φυσικές του ομορφιές, τα στοιχεία του βουνού και της θάλασσας, τα στοιχεία της παραγωγής, του πολιτισμού, οι άνθρωποι με τις ασχολίες, τα ταλέντα τους, την ψυχή τους… τα δομικά «υλικά» αυτού του τόπου.

Το Malevizi Festival είναι μια μεγάλη, πλατιά Μαλεβιζιώτικη γιορτή δημιουργίας και πολιτισμού, Ένα πολύχρωμο και πολύμορφο διαδραστικό ταξίδι στη μουσική, στον χορό, στην παραγωγή, στη διατροφή, στις γεύσεις, στις τέχνες, στην ιστορία, στον πολιτισμό και στα έργα των ανθρώπων…
Το Malevizi Festival συνθέτει μια μεγάλη, πολύμορφη, θετική, αλληλεπιδραστική συνάντηση με τον κόσμο.
Στις τρεις ημέρες 07/08 και 09 Σεπτεμβρίου 2023 στο κέντρο του Γαζίου, στην Πλατεία Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο και στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Malevizi Festival θα ξεδιπλώνονται από το πρωί έως αργά το βράδυ δράσεις για μικρούς και μεγάλους:

 Δημιουργική απασχόληση παιδιών
 Παρουσίαση σε καλαίσθητα περίπτερα της παραγωγής, του πολιτισμού, της διατροφής και των γεύσεων του Μαλεβιζίου
 Συλλογικότητες, παραγωγοί, συνεταιρισμοί, καλλιτέχνες και εικαστικοί της περιοχής, καθώς και ο Δήμος ο ίδιος παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό, σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
 Δημιουργούμε επί τόπου, ζωγραφίζουμε, μαγειρεύουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, βιώνουμε, μαθαίνουμε, εκφραζόμαστε! Δείχνουμε, αποκαλύπτουμε το πρόσωπό μας!

Κάθε μέρα κλείνει με μια μεγάλη συναυλία-έκπληξη στην Πλατεία Κατσαμάνη με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Σας καλούμε να γίνεται μέρος αυτής της πολύμορφης, όμορφης Μαλεβιζιώτικης γιορτής. Να στηρίξουμε όλοι μαζί το εγχείρημα αυτό, να το αγκαλιάσουμε και να το κάνουμε θεσμό. Να είστε οι πρώτοι, οι πρωτομάστορες, οι θεμελιωτές!

Το Malevizi Festival και το πρόγραμμά του θα προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, στην επίσημη ιστοσελίδα του, σε αφίσες και Banner, καθώς και σε όλα τα μαζικά μέσα επικοινωνίας έντυπα και ηλεκτρονικά στα ελληνικά και στα αγγλικά. Θα διαφημίζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σε ραδιόφωνα και τηλεόραση. Με συντηρητικούς υπολογισμούς στο τριήμερο αυτό θα περάσουν από την πλατεία Κατσαμάνη 6.000 – 10.000 άνθρωποι.

Δηλώστε συμμετοχή είτε ως επαγγελματίας, είτε ως συνεταιρισμός, είτε ως συλλογικότητα (πολιτιστικός σύλλογος, πολιτιστικός οργανισμός, κ.α.) έως 25 Αυγούστου στα τηλέφωνα: 6944643741 & 6948222875 και γραπτά στo email : malevizifestival@gmail.com



 
Κάντε Like το psixagogia.gr