Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη στο Γκάζι Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου "Η Τελευταία Συναυλία"

Χώρος:ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς 100
Τηλέφωνο:2103475518
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 12.09.2023
έως Τρίτη 12.09.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Γενική είσοδος: 13 euro Εισιτήρια στο ταμείο: 15 euro  

Πολλά χρόνια μετά την μεγάλη τους επιτυχία και πλήθος φαντασμαγορικών εμφανίσεων σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, οι Σπύρος Γραμμένος επιστρέφουν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για μια δυναμική - τελευταία συναυλία!

Η απόφαση της διάλυσής του ήταν κοινή και όπως αναφέρουν οι ίδιοι, θα συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο της μουσικής, ο καθένας μόνος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και του χρόνου δεν θα μπορούν να κάνουν μια ακόμη "Τελευταία Συναυλία".

Την βραδιά θα ανοίξει ο Σπύρος Γραμμένος, με τα «90άρες TDK», «Τύπους Αθλητικούς» και «Ω να σου», για να πάρει την σκυτάλη ο Σπύρος Γραμμένος με τα «Τι με κοιτάς», «Το όνομά μου είν' το δικό σου», «Καμία Μόνη» και άλλα.
Γενικά, ότι αντέχει η ψυχούλα μας!

Για την τελευταία τους συναυλία, στην σκηνή θα είναι δίπλα τους οι Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο, Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα και Ναταλία Κοκώση στα κρουστά.
Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, που φυσικά θα το πούμε από τώρα για να μην είναι έκπληξη, στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου.

Την τελευταία παραγωγή υπογράφει η NovelVox, τελευταία εκτέλεση παραγωγής ο Κώστας Δετώρος.

Την τελευταία φωτογραφία αλλά και επεξεργασία αφίσας φιλοτέχνησε ο Θωμάς Αρσένης

Και του χρόνου!
 

Κάντε Like το psixagogia.gr

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - Δείτε επίσης