Franky meets Ella on the Orient Express (3ος χρόνος)

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 21.10.2023
έως Σάββατο 21.10.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Μουσικό Βαγόνι Orient Express Κάθε Σάββατο στις 21.30 (παραστάσεις από 21/10/2023) Γενική Είσοδος 18€ προαιρετικά: κρασί 5€ / ποτό 7,5€ / φαγητό από 6€ Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα) 

Oι Jazz Express, σε συνεργασία με την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ και μετά από δύο σεζόν sold out παραστάσεων, επανέρχονται με την εξαιρετική μουσική παράσταση “Franky meets Ella on the Orient Express” στο στέκι τους, το Μουσικό Βαγόνι Orient Express, κάθε Σάββατο στις 21.30 από 21 Οκτωβρίου 2023.

Τον φετινό χειμώνα στο ανανεωμένο πρόγραμμά τους, παρουσιάζουν τα μαγευτικά κομμάτια των δύο ίσως μεγαλύτερων ερμηνευτών της σύγχρονης μουσικής. Μιλάμε για την Ella Fitzgerald και τον Frank Sinatra.

Ο Francis Albert μεγάλωσε στο Χομπόκεν της πολιτείας Νιου Τζέρσει ενώ η Ella Jane στην κωμόπολη Γιόνκερς μόλις λίγα μίλια βορειότερα, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Ο Francis ήταν γιός Ιταλών μεταναστών και η Ella απόγονος σκλάβων του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι καριέρες τους κινήθηκαν παράλληλα χαρίζοντας στον Francis Albert 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και 13 Grammy στην Ella Jane.

Από την δεκαετία του 40 μέχρι και σήμερα, οι μοναδικές ερμηνείες τους και οι διαχρονικές συνθέσεις των μεγάλων συνθετών της αμερικάνικης παράδοσης μάς σαγηνεύουν και μας μαγεύουν. Ανακαλύπτονται ξανά και ξανά από κάθε καινούργια γενιά που τις υιοθετεί και τις θεωρεί δική της ανακάλυψη και κτήμα της.

Οι Jazz Express είναι:

Mark Joseph Priest: κιθάρα/φωνή, Τέρι Βακιρτζόγλου: φωνή, Παντελής Μπενετάτος: πιάνο/φωνή, Κώστας Κωνσταντίνου: κοντραμπάσο

Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάντε την κράτησή σας έγκαιρα στο more.com/music/franky-meets-ella-on-the-orient-express-3os/ και μην αφήσετε το Τρένο να αναχωρήσει χωρίς εσάς!


 
Κάντε Like το psixagogia.gr