Φίλοι μου αγαπημένοι...

Χώρος:ΑΛΣΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 30.08.2023
έως Τετάρτη 30.08.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 10€  

Μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα για τον αγαπημένο κονφερασιέ, ηθοποιό, ποιητή, συγγραφέα και τραγουδιστή Γιώργο Οικονομίδη, θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο θέατρο Άλσος, από την κόρη του Μαριαλένα Οικονομίδου, σε σκηνοθεσία και παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα.

Θα τραγουδήσουν αλφαβητικά: Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Βόσσου, Γιάννης Ζουγανέλης, Νάντια Καραγιάννη, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Μαρίνα, Σπύρος Μπιμπίλας, Λιάνα Καρριέρε-Οικονομίδου, Παναγιώτης Πετράκης και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος.

Special guest η Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Συμμετέχει τιμητικά ο Λευτέρης Πανταζής που ξεκίνησε από τα ταλέντα του.

Στις 30 Αυγούστου ο Γιώργος Οικονομίδης επιστρέφει και πάλι στο «σπίτι» του, στη σκηνή του «Άλσους», που ο ίδιος δημιούργησε και που το όνομά του είναι άρρηκτα δεμένο με τον ιστορικό αυτό χώρο.
Τόσο η εικόνα του, μέσα από τις ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, όσο και τα τραγούδια του με τους υπέροχους στίχους του θα τον ταξιδέψουν και στις επόμενες γενιές Ελλήνων που θ' ακολουθήσουν, κι εκείνος πάντα θα μας καλωσορίζει με την γνωστή χαρακτηριστική του φράση, λέγοντάς μας: «Φίλοι μου αγαπημένοι, γεια σας και χαρά σας…».

Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του αφιερώματος, υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

ΑΛΣΟΣ - Δείτε επίσης