Δημήτρης Παπαδημητρίου Έξω απ’ το κάδρο

Χώρος:Πολιτιστικό & συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλαστήρα & Ρωμανού
Τηλέφωνο:2810229618
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 18.03.2023
έως Σάββατο 18.03.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 12 και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) 

Κύκλος | Έλληνες Δημιουργοί

Ο κορυφαίος έλληνας συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, με μια ξεχωριστή συναυλία, με τίτλο Έξω απ’ το κάδρο, που θα περιλαμβάνει ένα πανόραμα του πολυσχιδούς και πολυεπίπεδου μουσικού του έργου.
Ο συνθέτης θα διευθύνει ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών και θα έχει μαζί του μια εκλεκτή παρέα τραγουδιστών, τον Κώστα Μακεδόνα, τη Γιώτα Νέγκα, τη Βερόνικα Δαβάκη και τον Γιώργο Φλωράκη, ιδανικούς ερμηνευτές για τα παλαιότερα και τα νέα τραγούδια του. Μια συναυλία υψηλής αισθητικής, με ανεξίτηλες στον χρόνο μελωδίες, σπουδαίο ποιητικό μελοποιημένο λόγο και εξαιρετικές ερμηνείες.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει συνθέσει μουσικά έργα για τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, όπερα, μουσική δωματίου και μουσική για μπαλέτο, και έχει τιμηθεί με σημαντικά εγχώρια και διεθνή βραβεία. Έχει γράψει τραγούδια-σημεία αναφοράς στη νέα έντεχνη και λαϊκή μουσική, αντιπροσωπευτικά διαφορετικών τεχνοτροπιών, έχει επαναφέρει την παράδοση της μελοποιημένης ποίησης στη νεότερη μουσική δημιουργία, ενώ συνεργάζεται σταθερά με σημαντικούς στιχουργούς, ποιητές και ερμηνευτές.

Συντελεστές:

Μουσική διεύθυνση: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ερμηνεύουν:
Κώστας Μακεδόνας
Γιώτα Νέγκα
Βερόνικα Δαβάκη
Γιώργος Φλωράκης


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολιτιστικό & συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου - Δείτε επίσης