Η Μαρίζα Ρίζου για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων

Χώρος:Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Βύρωνας
Τηλέφωνο:2107626438
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 18.09.2022
έως Κυριακή 18.09.2022
Αθήνα  Προπώληση: 15€ | Την ημέρα της συναυλίας: 17€ | Φοιτητικό - Ανέργων - ΑΜΕΑ: 15€  

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στο Θέατρο Βράχων και μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως».

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, η Μαρίζα Ρίζου έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η Μαρίζα Ρίζου μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο φιλόξενο και αγαπημένο Θέατρο Βράχων Βύρωνα για την μοναδική της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, σε μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσική!

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου!

Μαζί της: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/τζουράς/φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος – Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ, Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο / κλαρίνο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Το μουσικό πρόγραμμα θα αποδοθεί και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl. Γιατί η μουσική είναι μια εμπειρία για όλες και όλους.

 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη - Δείτε επίσης