Η Ρένα Μόρφη στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις.

Χώρος:Gazarte ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Βουτάδων 32-34
Τηλέφωνο:2103460347
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 17.06.2022
έως Παρασκευή 01.07.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Free Seating: 14 ευρώ Αριθμημένες: 18 ευρώ * Τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν ποτό 

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού με τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο GAZARTE ROOF STAGE!

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Τρεις καλοκαιρινές βραδιές στο υπέροχο GAZARTE ROOF STAGE, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

#OnThePulse #AwakeTheSenses

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Gazarte - Δείτε επίσης