H Νατάσσα Μποφίλιου με τα «Ελληνικά διάφορα» ζωντανά στο Ρέθυμνο

Χώρος:Φρούριο Φορτέτζα ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Ρέθυμνο
Τηλέφωνο:2831 028101
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 20.08.2019
έως Τρίτη 20.08.2019
Έχει Λήξει!
Ρέθυμνο  Τιμή κανονικού εισιτηρίου: 𝟏𝟓€ Τιμή μειωμένου*(προπώληση, φοιτητές, ΑΜΕΑ) εισιτηρίου: 𝟏𝟐€ [ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΝ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ] 
 Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία και το απόλυτο sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, κάνουν το σαλόνι τους υπαίθριο και παρουσιάζουν τα «Ελληνικά διάφορα», σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα!

Τα «Ελληνικά διάφορα», η νέα παράσταση – πρόταση της αγαπημένης τριάδας που γοήτευσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, υπόσχεται να σας προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μνήμη και το συναίσθημα, με μια επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια.
Σαν μια καλοκαιρινή βραδιά σε μια βεράντα με φίλους…

Ώρα προσέλευσης: 𝟐𝟎:𝟑𝟎
Ώρα έναρξης: 𝟐𝟏:𝟑𝟎

Συναυλία με το κοινωνικό μήνυμα «Μαζί Μπορούμε» για να αποκτήσουμε το δικό μας minibus!

Διοργάνωση: Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου

Ποιοι είμαστε: Είμαστε ο μόνος ενεργός γονεϊκός φορέας που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης & εκπαίδευσης σε άτομα με αναπηρία στο Νομό Ρεθύμνου από το 2007 μέχρι και σήμερα. Λειτουργούμε την δομή Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Ρεθύμνου «Μαζί Μπορούμε» και δύο ακόμα δράσεις, το «Κοινωνικό Στέκι ΑΜΕΑ» & την «Ομάδα Εφήβων ΑΜΕΑ». Επόμενος στόχος μας είναι η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Διημέρευσης για ενήλικα άτομα με αναπηρία στο Ρέθυμνο.

Σκοπός της εκδήλωσης: Στη φάση αυτή κρίνεται απαραίτητο, για την καλύτερη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων δομών του Συλλόγου αλλά και της μελλοντικής δομής που ετοιμάζεται, η απόκτηση ιδιόκτητου minibus, το οποίο θα διασφαλίσει την προσβασιμότητα όλων των παιδιών, εφήβων & ενηλίκων ατόμων με αναπηρία στα προγράμματα του Συλλόγου μας.

Κάντε Like το psixagogia.gr

Φρούριο Φορτέτζα - Δείτε επίσης