Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης και Δημήτρης Καρράς

Χώρος:Azul Beach Bar ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Κορυδαλλών και Σειρήνων, Χαλκούτσι Ωρωπού
Τηλέφωνο:6937949679
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 14.08.2019
έως Τετάρτη 14.08.2019
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Προπώληση: 7€ | Ταμείο: 9€ Πληροφορίες: 693 79 49 679 
 Ο Πάνος Κατσιμίχας ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν το "κέντρο και τις συνοικίες" και συνεχίζουν τις… μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα. 

Από τα "Ζεστά Ποτά" που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα "αεροπλάνα" έως "το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό". 

Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν. 

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με την Φανή… και συναντούν και τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες. Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Γιατί… ''Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα... πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά...".

Στο πλαίσιο του Oropos Summer Fest 2019.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Azul Beach Bar - Δείτε επίσης