Burger Project, «Τρελό Κοντσέρτο»: Μια παιχνιδο – συναυλία για όλη την οικογένεια

Χώρος:Θέατρο Μυθωδία ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Γεράνι, Ρεθύμνου
Τηλέφωνο:694 744 1051
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 01.08.2019
έως Πέμπτη 01.08.2019
Έχει Λήξει!
Ρέθυμνο  10€ 
 Το «Τρελό Κοντσέρτο» είναι μια διαδραστική συναυλία για παιδιά αλλά και ευφάνταστους ενήλικες. Με όχημα τα τραγούδια των Burger Project, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους.

Αφού γνωρίσουμε τα μουσικά όργανα της μπάντας, περιπλανιόμαστε στα τραγούδια του group απ ’το νέο τους cd «Μουσική & Φίλοι» αλλά και πιο παλιές επιτυχίες τους απ’ το «Μαμά θα κάνω μπάντα», τραγουδάμε όλοι μαζί παρέα, παίζουμε μουσικό καθρέφτη, ακολουθούμε τους στίχους. Τελικά, ο χορός κερδίζει μικρούς και μεγάλους! 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣπερίπου 75’



Οι Burger Project για τα παιδιά

Από το 2012, οι Burger Project ασχολούνται ενεργά και με μεγάλη επιτυχία με το παιδικό κοινό. Η διαδραστική μουσικοθεατρική performance «ΜΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ» φιλοξενήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για 3 χρόνια, και μαζί με το ομώνυμο cd κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων.  Ακολούθησε η θεατρική εκδοχή «ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ» (2015-2016) πάλι στον Ελληνικό Κόσμο.

Παράλληλα, το 2015 συνεργάζονται με τον σκιοπαίχτη Ηλία Καρελλά στον «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ» που έπαιξε για 12 sold out χριστουγιεννιάτικες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το 2016 συνεργάζονται με τον παιδικό θίασο του Ηλία Καρελλά στο έργο «ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ» (Θέατρο Κάππα). Εκεί, γράφουν και παίζουν ζωντανά τη μουσική της παράστασης, και εκδίδουν το ομώνυμο CD.

Το 2017 οι Burger Project ξεκινούν συνεργασία με το θέατρο ΠΟΡΤΑ της Ξένιας Καλογεροπούλου, ανεβάζοντας την συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση «ΜΟΥΣΙΚΗ και ΦΙΛΟΙ» με απρόσμενη επιτυχία (ανεβαίνει Οκτώβριο ’17 και μέχρι τον Μάρτη ’18 είναι sold out κάθε Σάββατο). Παράλληλα, εκδίδουν το δεύτερο πολυαναμενόμενο ομώνυμο cd τους. Φέτος, συνεχίζουν το « Μουσική & Φίλοι » στο θέατρο ΠΟΡΤΑ, ενώ παράλληλα παίζουν στο Μέγαρο με τον Ηλία Καρελλά

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι Burger Project δημιουργηθηκαν τo 2007 παίζοντας διασκευές με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ξεχώρισαν για την θεατρικότητα, την ενέργεια και το χιούμορ στις ζωντανές τους εμφανίσεις, με μεταμφιέσεις και ρεπερτόριο απ’όλο το φάσμα της σύγχρονης ξένης και ελληνικής μουσικής – από Johnny Cash και Τσιτσάνη μέχρι Alice Cooper και Donna Summer.  Έχουν παίξει σε δεκάδες φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εκατοντάδες bars & clubs, γάμους, πάρτι γενεθλίων, βαφτίσια, παραλίες, events παντός είδους, στο δρόμο…

Έχουν συνεργαστεί με δεκάδες καλλιτέχνες και μουσικούς όπως η Ματούλα Ζαμάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, οι ΤΑΚΙΜ, ο σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς, ο παραγωγός Blend Mishkin κ.α. κι έχουν εμπλακεί σε παράλληλα projects στον κινηματογράφο (soundtrack «Απ’τα κόκαλα βγαλμένα», ζωντανή μουσική στη βωβή ταινία ΑΣΤΕΡΩ), το θέατρο («Εκεί εκεί στην κόλαση», «Baby»),  καθώς και στην τηλεόραση («μοντέρνα οικογένεια») και την διαφήμιση (Cosmote, Amstel) 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 

παιδικά

LP MAMA ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ (2013)
LP ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ (2016)
LP ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ (2017)

ενήλικα

LP WE LIVE IN ATHENS (2009)
EP ΦΤΗΝΑ ΧΑΡΕΜΙΑ (2013)
Single SINGLAKIA I & II


Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Μυθωδία - Δείτε επίσης