O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στη μουσική σκηνή Μύλος!

Χώρος:Μουσική Σκηνή "Μύλος" ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λαχανά και Μητσοτάκη
Τηλέφωνο:2810343149, 6972330275
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 04.04.2014
έως Παρασκευή 04.04.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
 

Την Παρασκευή 4 Απριλίου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στη μουσική σκηνή Μύλος!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Μαζί του: το πιο «Retro» κορίτσι, η Πέννυ Μπαλτατζή αλλά και ο Γιώργος Ζερβός από τους «Swingin’ Cats», με άποψη και ανησυχία, με απίστευτη καθαρότητα στο βλέμμα και το μουσικό λόγο, ξεσηκώνουν το κοινό με πολύ swing και διάθεση για χορό.



Ο Λαυρέντης και η Πέννυ μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες μουσικούς τους, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης, μέσα από την διαδραστική (και όχι μόνο) μουσική τους παράσταση ενώ παράλληλα μας δίνουν τροφή για σκέψη.
Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από εκείνα που θα συναντηθεί η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ & το swing, η συγκίνηση με το γέλιο, αλλά και το τραγούδι με τον κοινωνικό προβληματισμό ενώ βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του Λαυρέντη όπως τα: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ» «Μάτια δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» «Πόσο σε θέλω» κ.α. Συμπράττοντας η Πέννυ Μπαλτατζή (η οποία είναι ένα κορίτσι από άλλη εποχή) ενσαρκώνει την αισθητική «Retro- Future» τραγουδώντας στην σκηνή με εντυπωσιακό τρόπο το «Γυφτάκι», το «Εξωτικό χαρμάνι», το «Χορεύοντας», το «Πειρασμός- Απάτη» κ.α.

Συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser .

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με το οποίο διασκεδάζεις, ξεσκάς και φεύγοντας για το σπίτι παίρνεις και πολλά μαζί σου…

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: Φοιτητικό 12 ευρώ, κανονικό 15 ευρώ
Τηλ. επικοινωνίας: 2810 343 149 και 6972 330 275

Κάντε Like το psixagogia.gr

Μουσική Σκηνή "Μύλος" - Δείτε επίσης