ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 13.02.2014
έως Πέμπτη 06.03.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   


Σκηνοθεσία: Σπάικ Τζονζ

Πρωταγωνιστούν: Γιοακίν Φοίνιξ, Έιμι Άνταμς, Ρούνει Μάρα, Ολίβια Γουάιλντ, Σκάρλετ Γιόχανσον

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον στο Λος Άντζελες, ζει ο Θέοντορ Τουόμπλι (Γιοακίν Φοίνιξ), ένα μοναχικός και ιδιαίτερος άνδρας, που βγάζει τα προς το ζην γράφοντας προσωπικά γράμματα για λογαριασμό άλλων.
Μόνος μετά από μια μακρόχρονη σχέση, αποφασίζει να αγοράσει ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε χρήστη καθώς αποτελεί μια διαισθητική και μοναδική οντότητα από μόνη της.
Ενεργοποιώντας το, γνωρίζει τη “Σαμάνθα” (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια χαρούμενη γυναικεία φωνή που αποδεικνύεται διορατική, ευαίσθητη αλλά και εξαιρετικά αστεία. Όταν όμως οι ανάγκες και οι επιθυμίες της μεγαλώνουν, σε συνδυασμό με τις δικές του, η φιλία τους βαθαίνει και μια ασυνήθιστα ρομαντική διάθεση αναπτύσσεται μεταξύ τους...
Από τον υποψήφιο για Oscar σεναριογράφο και σκηνοθέτη Σπάικ Τζονζ, έρχεται η ταινία “Δικός της”, μια διαφορετική ρομαντική ιστορία που εξερευνά τη φύση της αγάπης στο σύγχρονο κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να μας απομονώσει ή να μας φέρει πιο κοντά.

5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΣΚΑΡ

ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥΚάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης