Θα σε δω στην... Πλατεία Κοραή

Χώρος:Πλατεία Κοραή ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 22.06.2013
έως Σάββατο 10.08.2013
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   

Σαν σύνθημα ή σαν υπόσχεση… για τρίτη χρονιά φέτος! Η πρωτότυπη ιδέα γίνεται θεσμός πολιτιστικής εκτόνωσης, ικανός να συσπειρώνει και να προτρέπει τους Ηρακλειώτες και όχι μόνον, σε αντάμωμα μουσικής και κοινωνικής δράσης.

Μία από τις πιο ιστορικές πλατείες της πόλης, η πλατεία Κοραή, ετοιμάζεται και φέτος να βάλει τα καλοκαιρινά της. Τραπεζάκια έξω… κατά τον Νιόνιο και κοινό που διψά να ακροαστεί άλλοτε ήχους παράδοσης, άλλοτε έντεχνης έκφρασης και συχνά σύγχρονης άποψης.

Τίποτε δεν λείπει από το πρόγραμμα και από την διάθεση των τεσσάρων επιχειρηματιών που διατηρούν τα καταστήματα Μήλον της ‘Εριδος, Νότος, Αντίποδας, La Brasserie στην πλατεία Κοραή και παράλληλα διοργανώνουν τις μουσικές εκδηλώσεις κάθε καλοκαίρι.

Η όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση του κοινού αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για ολοένα πιο οργανωμένο και αρτιότερο αποτέλεσμα. Αυτό το δεδομένο παρακινεί και τους διοργανωτές σε καιρούς κρίσης να προσφέρουν όαση πολιτισμού μέσα στο κέντρο του Ηρακλείου και να ενισχύουν έτσι την άποψη πως τα δύσκολα θέλουν εύκολη πρόσβαση και καλές τιμές, αφού και φέτος η είσοδος είναι δωρεάν!





Κάντε Like το psixagogia.gr

Πλατεία Κοραή - Δείτε επίσης