Ross Daly & Γιάννης Χαρούλης – Μια βραδιά για το Δικαίωμα στη Ζωή

Χώρος:ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Κύπρου
Τηλέφωνο:2810-399211
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 13.06.2013
έως Πέμπτη 13.06.2013
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  10€ 



Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Δικαίωμα στη Ζωή» στα Άνω Καλέσα εξυπηρετεί τις ανάγκες Παιδιών με Αναπηρία.

Παρέχει στα παιδιά ιατρική παρακολούθηση, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, εκπαίδευση σε βασικές δεξιότητες, κυκλοφοριακή αγωγή, δράσεις κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγία, δημιουργική απασχόληση, ατομική φροντίδα, σίτιση και μεταφορά από και προς το σπίτι και στις οικογένειες τους ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και ενημέρωση.

Στα πλαίσια της στήριξης της λειτουργίας του Κέντρου, διοργανώνεται την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 στις 9:30 το βράδυ στο κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, μουσική βραδιά στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Γιάννης Χαρούλης, Ross Daly, Κέλλυ Θωμά, Γιώργος Μανωλάκης, Γιάννης Παπατζανής, Χρήστος Μπάρμπας και Σοφία Ευκλείδου.

Αυτή η μουσική βραδιά είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου για το φετινό καλοκαίρι και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει απόλυτα το κοινό που θα παρευρεθεί, αφού όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες αγαπούν την ποιότητα και την τελειότητα στη δουλειά τους, και το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Το κηποθέατρο παραχωρήθηκε δωρεάν από τον Δήμο Ηρακλείου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η προπώληση γίνεται από τα σούπερ μάρκετ “Χαλκιαδάκης”.




Κάντε Like το psixagogia.gr

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» - Δείτε επίσης